› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2016

2016'nın unutulmaz kırmızı halı anları

2016 yılında ödül törenlerinin kırmızı halı görüntülerinde yine şıklık yarışı vardı. Peki bu yılın unutulmaz elbiseleri hangi ünlülerin üzerindeydi?

Getty Images Turkey

Her yıl olduğu gibi 2016 yılında da kırmızı halı seremonisi, şovlar kadar gündemdeydi. Peki en çok hangi elbiseler beğenildi, hangi ünlüler konuşuldu? Hazır yılbaşı hazırlıklarına başlamışken, yılın en iyi kırmızı halı elbiselerini bir araya getirelim dedik. 

Bu yıl en iyi metalik elbiseler arasında Claire Danes’in Emmy Ödülleri’nde giydiği dore Schiaparelli’si, Kate Hudson’ın Oscar Ödülleri Vanity Fair partisi için seçtiği Maria Lucia Hohan elbisesi ve Julianna Moore’un mavi ışıltılarıyla Altın Küre’de dikkatleri çektiği Tom Ford tasarımı vardı.
 
Çiçekler yine kırmızı halıda başroldeydi. Üç boyutlu çiçekleri stillerine taşıyan isimler arasında Cate Blanchett ve Oscar’daki Armani Privé seçimi, Karlie Kloss ve amFar’da giydiği siyah Marchesa tasarımı yer aldı. Sadece boyutlu çiçekler değil, floral desenler de bu yılın favori elbiseleri arasındaydı. Gwyneth Paltrow’un kocaman lale desenli Gucci’si, Suki Waterhouse’un Reem Acra elbisesi ve Karolina Kurkova’nın Erdem tasarımı zarif stili unutulmazlar arasında.
 
Asil beyaz bu yıl da kırmızı halıda karşımıza çıktı. Altın Küre’de Alicia Vikander’in Louis Vuitton elbisesi, Sonam Kapoor’un Cannes’da giydiği Ralph & Russo kuyruklu elbisesi ve Kerry Washington’ın çarpıcı Atelier Versace elbisesi ilham alınacaklar arasında.
 
Beyaza karşı siyah da bu yıl kırmızı halının en güçlü stillerini yarattı. Nicole Kidman kadifenin gücünü Armani Privé elbisesiyle kanıtladı. Kirsten Dunst Emmy Ödülleri’nde Givenchy işlemeleriyle karşımızdaydı. Alessandra Ambrosio ise Grammy Ödülleri’ne rock chic siyah stiliyle damga vurdu.
 
2016 yılının en güzel kırmızı halı elbiselerini görmek için galeriye tıklayın.


Kırmızı halının en cool stilleri her zamanki gibi elbise ile cup ve pelerini birleştiren isimlerden geldi. Diane Kruger’ın Alman Film Festivali’nde giydiği kırmızı Naeem Khan elbisesi ve Jennifer Lopez’in Altın Küre’de giydiği Giambattista Valli imzalı elbisesi bu anlamda en iyiler arasındaydı.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Yılbaşı gecesi ünlüler gibi şık görünmenin sırları
Yılbaşı gecesinde farklı, göz alıcı ve şık olmak istiyor musunuz? Sizin için seçtiğimiz ünlü stillerinden ilham almaya ne dersiniz?

Podyumdan kırmızı halıya ünlülerin elbiseleri
Ünlü tasarımcıların 2016 İlkbahar-Yaz defilelerindeki parçaları beğenip, davetlerde bu kıyafetleri üzerinde taşıyan ünlüleri bir araya getirdik.

2016 Cannes Film Festivali'nin en şıkları
Bu yıl 69'uncusu düzenlenen Cannes Film Festivali, dün başladı. Gelin kırmızı halıda kimler ne giymiş birlikte bakalım.

2016 Oscar Töreninin en şık çiftleri
88. Oscar Ödül törenine şıklıklarıyla damgasını vuran çiftleri görmek için habere tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2