› 
 › 
05.09.2018

2018 Venedik Film Festivali Kırmızı Halı Görünümleri

Açılışını Ryan Gosling'in Neil Armstrong'u canlandırdığı First Man filmiyle yapan 75. Venedik Film Festivali kırmızı halı görünümlerinin tümü Pudra.com'da!

Dünyanın en prestijli film festivallerinden biri olan ve 2018 yılında 29 Ağustos - 8 Eylül 2018 tarihleri arasında İtalya'nın Venedik şehrinde gerçekleşen 75. Venedik Film Festivali'nde film gösterimleri öncesinde kırmızı halıda ve festival boyunca süren etkinliklerde yer alan tüm isimler, en şık halleri ile Pudra.com'da, 75. Venedik Film Festivali Kırmızı Halı galerimizde yer alıyor.

Şıklığı ve stili ile her zaman göz kamaştıran Cate Blanchett'tan, Emma Stone'a; Ryan Gosling'den Lady Gaga'ya kadar beyazperde ve televizyon dünyasından tanıdığımız birçok ünlü ismin katıldığı festivalin kırmızı halısı gerçek bir zarafet geçidi olmuş durumda. Sözü daha fazla uzatmıyor ve sizi Festival'in kırmızı halısındaki isimlerle başbaşa bırakıyoruz.

Bu arada, Festival boyunca hangi ünlü hangi ünlü markaları tercih etti, öğrenmek isterseniz "75. Venedik Film Festivali kırmızı halısında kim ne giydi?" başlıklı foto galeri haberimize tıklayabilirsiniz. 

İlgili haberlerimiz:

75. Venedik Film Festivali kırmızı halısında kim ne giydi?
75. Venedik Film Festivali kırmızı halısı en az film gösterimleri kadar ilgi çekici. Venedik Film Festivali 2018 kırmızı halısında kim ne giydi galerimizde.

​75. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde gösterilecek filmler
Ryan Gosling'in astronot Neil Armstrong'a hayat verdiği biyografik film Ay'da İlk İnsan ile açılan festivalde yer alan filmler haberimizde.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2