› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.09.2013

65. Emmy Ödül Töreni'nin en şıkları

Televizyon ekranının en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği 65. Emmy Ödülleri, bu yılki sahiplerini buldu. Gecenin en şık isimleri her yıl olduğu gibi yine Pudra.com'un radarına takıldı.

Getty Images Turkey

Yine gözlere şenlik bir ödül töreniyle daha karşınızdayız! Geçtiğimiz gece sahiplerini bulan 65. Emmy Ödülleri'nde, ödül kazananlar kadar ünlülerin tercih ettikleri kırmızı halı elbiseleri de oldukça konuşuldu.

Pudra.com olarak kırmızı göğüs dekolteli Vera Wang elbisesiyle Sofie Vergara'yı gecenin en şık isimlerinden biri seçtik. Yaşına yakışır sadelikteki mavi Ralph Lauren elbisesiyle Allison Williams favorilerimizden biri oldu. Her zamanki iddialı seçimlerinden birini yapan Heidi Klum, komple payetli Atelier Versace elbisesiyle gecenin en çok kendinden söz ettiren isimlerinden biriydi. Pembe Calvin Klein Collection elbisesiyle kusursuz görünen Rose Byrne, bir kez daha bizi kendine hayran bıraktı.

65. Emmy Ödülleri'nin kırmızı halısını görmek için tıklayın.



Şimdi gelelim gecenin en çok tercih edilen renk ve kesimlerine...


Pudra tonları
Bir kırmızı halı klasiği olarak pudra tonları yine ön plandaydı. January Jones dantel Givenchy elbisesiyle, Julie Bowen fırfır detaylı Zac Posen'iyle, Claire Danes zarif, tül Armani Prive tuvaletiyle, Cobie Smulders saten J. Mendel'iyle göz kamaştırdı.


Transparan
65. Emmy Ödül Töreni'nde göze çarpan bir diğer detay transparan tercih edenlerin ağırlıkta olmasıydı. Kimi sadece etek kısmında şeffaflığı yeterli bulurken, bazıları göğüs kısmında da transparana yer vermişti. Gecenin en cesur isimleri Julianne Hough ve Lena Headey oldu.


Kabarık etek
Vera Farmiga, Carrie Underwood ve Lena Dunham kırmızı halıda kabarık eteklerle arzı-ı endam etmeyi tercih etmişlerdi. Vera ve Carrie'nin elbiselerini gayet yerinde ve şık bulduk; ama Lena'nın çiçekli Prada elbisesini ne yazık ki ona hiç yakıştırmadık.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2