› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.01.2013

Altın Küre 2013'ün en şık isimleri

2013 Altın Küre Ödülleri gözlere şenlik bir gecede sahiplerini buldu. Bu yıl Pudra.com olarak o kadar çok ismi beğendik ki en çok hangisinin elbisesini sevdiğimize bir türlü karar veremedik.

Anne Hathaway/Naomi Watts/Jessica Chastain

Pudra.com ekibi olarak her ödül töreninin ardından olduğu gibi yine heyecanla ekranın karşısına geçtik ünlü isimleri bir bir eleştirmeye başladık. Bu yıl birçok ismi beğendiğimizi itiraf edelim. Hayal kırıklıklarımız da yok değildi, ama birçok ünlü gözlere şenlik yaratacak derecede stil sahibi tercihler yapmıştı.

Gelin önce hep birlikte gecedeki ünlü isimlerin stillerine göz atalım. Ardından da hangi model ve renkler çoğunlukla tercih edilmiş görelim. Altın Küre 2013'ün en şık isimlerini görmek için tıklayın.



golden globe 2013
Rosie Huntington-Whiteley/Halle Berry/Eva Longoria/Lea Michele


Bacak dekoltesi
Angelina Jolie'nin geçen yıl başlattığı bacak gösterme akımına bu yıl bacak dekoltesini tercih eden çok sayıda ünlü rağbet gösterdi. Rosie Huntington Whiteley Saint Laurent siyah elbisesiyle asil bir duruş sergilerken, Halle Berry Versace şifon elbisesiyle yazı getirdi. Eva Longoria Emilio Pucci göğüs ve bacak dekolteli elbisesinin içinde oldukça seksi dururken, Lea Michele kırık beyaz Elie Saab'ıyla oldukça masum...

golden globe 2013
Taylor Swift/Jessica Alba/Kelly Osbourne/Amy Adams


Balık etek
Balık etekler bu yılki Altın Küre Ödülleri kırmızı halısında ünlülerin en çok tercih ettiği modeller arasındaydı. Taylor Swift Donna Karan'ı tercih ederken, Jessica Alba ten rengiyle uyum sağlayan bir Oscar de la Renta seçmiş. Her zaman sevimli görünmeyi başarabilen Kelly Osbourne Zac Posen mint yeşili elbisesinin içinde yine çok sempatik... Amy Adams'ın Marchesa elbisesine ise kusuruz harici söylecek başka bir kelime bulamıyoruz.

golden globe 2013
Megan Fox/Kaley Cuaco/Hayden Panettiere/Jennifer Lopez


Pastel tonlar
Pastel, pastel, pastel diyoruz ve ne pastel giymekten ne de pastel giyenlere hayran olmaktan kendimizi alamıyoruz. Megan Fox oldukça sade Dolce&Gabbana elbisesinin içinde bile gayet göz alıcı dururken, Hayden Panettiere Roberto Cavalli'siyle tam da yaşına uygun gözüküyor. Kaley Cuoco ve Jennifer Lopez ise Zuhair Murad'tan şaşmam diyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2