› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.12.2013

Bulgari İkonik Koleksiyonları daveti

Bulgari, yıldızların karşı konulmaz büyüsünden ilham alarak yarattığı İkonik Koleksiyonlarını, Zorlu Center’da bulunan Türkiye’deki ilk mağazasında özel bir davetle tanıttı.

Türkiye'deki ilk Bulgari mağazası geçtiğimiz Ekim ayında Zorlu Center'da açılmıştı. Açıldığı günden bu yana ziyaretçi akınına uğrayan Bulgari Zorlu Center, sanırız son dönemde tüm dünyada en çok satış yapan mağaza olmuştur!

Gelin şimdi size ilk Bulgari mağazasında neler dikkat çekiyor anlatalım: Yıldızlardan ilham alınarak yaratılan olağanüstü güzellikteki mücevher koleksiyonlarının yanı sıra, saat ve aksesuar koleksiyonlarının tüm parçalarını da bu mağazada sunuluyor. Özel Murano cam şamdanlarla çevrelenmiş sekiz şeklindeki vitrin, markanın zenginliğini ve Bulgari el işçiliğinin detaylara hükmedişini yansıtıyor. Mağazanın ortasında yer alan, oniks taşı kullanılarak tasarlanan yıldız sembolü markanın Roma Via Condotti Caddesi'ndeki tarihi mağazasını anımsatıyor. Zemin ise Antik Yunan ve Roma dönemlerinden bu yana bilinen ve 19. yüzyılda Venedik’te yaygın olarak kullanılan, el yapımı ‘Venedik usulü’ yer döşeme tekniği ile yapılmış. Bulgari koleksiyonlarını yaraşır şekilde tasarlanmış duvar vitrinleri mücevherlerini öne çıkartıyor. Mağazanın derinliklerindeki VIP salonu kapısı kapandığında nadide mücevherlerinin sergilenebildiği özel bir alana dönüşüyor.



İşte bu her şeyin özel yaratıldığı mağaza, ikonik koleksiyonlarını tanıtmak için özel bir davete de evsahipliği yaptı. Bulgari İkonik Koleksiyonları'nın tanıtım daveti markanın Türkiye’de gerçekleştirdiği ilk organizasyondu. Bulgari İsviçre, Rusya ve Doğu Avrupa Bölgeleri Halkla İlişkiler Sorumlusu Maria Thalia Terezakis, Bulgari Türkiye Mağaza Müdürü Sinem Sak ve Bulgari Türkiye Kıdemli Pazarlama Sorumlusu Tuğçe Kocatürk ev sahipliğinde gerçekleşen davete, Cemile Garan, Cemre Birand, Sennur Hamamcıoğlu, Nesligül Aksoy, Ayşegül Toplusoy, Binnur – Begüm Gazioğlu, Sitare Akdilek, Pınar Ayaydın Talay, Zeynep Germen, Ayşe Kucuroğlu ve Begüm Şen gibi isimler katıldı.

Bulgari İstanbul
Adres: Ortaköy Mahallesi, 38. Sokak, No:30, Parsel:165,
Zorlu Center, Zincirlikuyu – Beşiktaş/İstanbul
Randevu için telefon: 0212 999 98 30
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2