› 
 › 
05.04.2018

Burcu Esmersoy ile moda mı dediniz?

Burcu Esmersoy, BurcuEs adı ile açtığı yeni Youtube kanalında pek çok Youtuber'a rakip olacak gibi duruyor. Neden mi? Detaylar Pudra.com'da!

Burcu Esmersoy, 5 Nisan'da Youtube'da yeni bir kanal açtı.

Burcu Esmersoy ile moda mı dediniz?

BurcuEs adı ile açtığı kanalda "Moda mı dediniz?, "O zaman dans", "Gez Burcu, gez", "Es Burcu, es" gibi başlıklarla her perşembe video yayınlamaya başlayacak olan Esmersoy, hem konu seçimleri hem de çekimleri ile beğeni topladı.

İlk olarak, "Kanalıma Hoşgeldiniz" başlıklı tanıtım videosu ile Youtube'a merhaba diyen Esmersoy, ardından "Moda mı dediniz?" kategorisinde "Ben bunlara nasıl para vermişim?" ve "İlk buluşmada çantamda neler olmalı?" başlıklı iki adet video yükledi. Son olarak "Burcu | High Heels Dance | O Zaman Dans" başlıklı video ile gönüllerimizi fethetti!

Daha ilk günden 4 video ile birden hayranlarını sevindiren Esmersoy, bundan  sonraki dönemde pek çok yeni hayran ve yeni kanal abonesi kazanacak gibi duruyor. Biz de kendisine buradan Pudra.com ekibi olarak başarılar diliyoruz. 

Hadi şimdi tek tek videoları izleyelim!

YouTube Kanalıma Hoşgeldiniz | Burcu Esmersoy


Merhaba ben Burcu Esmersoy, YouTube kanalıma hoşgeldiniz! Takılın peşime! Saç, baş, makyaj, dans, spor, yemek, içmek, gezmek-tozmak, gülmek ve elbette moda için... Nereye gideceğine, kimle gideceğine, ne giyeceğine, karar veremediğinde kanalıma bir göz at, sana uygun bir şeyler mutlaka var. Abone de olun, keşke olsanız yani, ben olsam olurdum :)

Burcu | İlk Buluşmada Çantamda Neler Olmalı? | Moda Mı Dediniz?



Kritik bir durum. İlk buluşmaya nasıl gitmeli? İş çıkışı gideceksiniz bir şey diyemem, sırt çantası bile olur ama hazırlanmak için vaktimiz varsa o zaman videoya buyurun :) Minik bir çantaya bakın neler sığdırıyorum ? Ve neler olmalı ki hayat kurtarsın, günümüzü gecemizi kurtarsın. Siz de önerilerinizi yazın, atladığımız bir şey varsa bilelim :) Öptüm :)

Burcu | Ben Bunlara Nasıl Para Vermişim? | Moda Mı Dediniz?


Arkadaşların ısrarı üzerine gardrobumun bir kısmını açmaya niyetlendim :) Ama bugün saçmalıkları konuşacağız. Sahi ben bunlara niye para vermişim :( Zamanında görüp bayıldığım, bir kere bile giymediğim, etiketi bile üstünde ama işte atmaya da kıyamıyor insan. Siz yine de bir bakın, beğendiğiniz olursa bu videonun altına yazın, hediye edeyim. Sizin de var mı böyle alışveriş hatalarınız ? Yazın bana da yalnız hissetmeyeyim :)

ve tabii ki bayıldığımız dans videosu:


Burcu | High Heels Dance | O Zaman Dans​



Uzun uzun yıllar sonra ilk defa dans ediyorum. Dans demeyelim de, dans dersi, prova, ön hazırlık, nasıl derseniz :) Çok sevgili hocam Çisil ve ev sahibimiz Dans Fabrika ile birlikte bir serüvene başladık. Siz bu videoyu izlerken ben burada kampa girmiş olacağım. Bol bol dans, en çok dans ! Yeni dans figürleri öğrenmek için hep dersteyim :) Önce bi gidip kendim göreyim istedim ama merak etmeyin, ilk kurbanlarım en yakın arkadaşlarım olacak, burada bol bol dans izleyeceksiniz :) Ben Burcu Esmersoy, sizi özledim. Her perşembe YouTube'da buluşalım! :)​

İlgili haberler:

Burcu Esmersoy da Youtuber oldu!
Burcu Esmersoy 5 Nisan'da açılan Youtube kanalında her yaştan izleyici için dans, moda, spor ve seyahat gibi pek çok farklı konuda içerik hazırlayacak.

Pandora Shine koleksiyonunun dünya lansmanını gerçekleştirdi
Pandora, 18 ayar altın kaplama mücevherlerden oluşan Shine koleksiyonunun dünya lansmanını gerçekleştirdi. Milano'daki partiye Burcu Esmersoy da katıldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER