› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.11.2012

Christian Louboutin'den vazgeçmeyen ünlüler

Renklerine, modellerine ve kırmızı tabanlarına herkesi hayran bırakan Christian Louboutin, yerli yabancı birçok ünlünün ayağından düşmüyor.

Bir kırmızı taban sevdasıdır gidiyor. Keramet sadece tabanda mı yoksa herkesin bildiği bir şey mi var? Bir alışveriş esnasında girdiğiniz ayakkabıcıların tamamına yakınında kırmızı tabanları göreceksiniz, ama sakın kanmayın! O kırmızı tabanın asıl yaratıcısı Christian Louboutin. Dünyadaki kadınların çoğu onun kırmızı tabanlarının peşinden koşuyor.

Christian Louboutin'den vazgeçmeyen ünlüler

Gelin şimdi son zamanlarda Louboutin tercih etmiş ünlülere bir göz atalım.




Sophia Bush katıldığı bir davette kırmızı fiyonklarıyla gözlerimizi alan Bow Bow modelini tercih ediyor. Blake Lively'i ise yan tarafı açık Helmour'ın metalik rengiyle görüyoruz. ABD'li şarkıcı Ciara da siyah Ghildarc'larıyla hayli iddialı gözüküyor.




Glee dizisinin sevilen oyuncusu Lea Michele, oldukça zarif gözüken T-biga modelini tercih edenlerden. Julianne Moore burnu açık fermuar detaylı Col Zippe'sini siyah bir elbiseyle tamamlamış. Manon modeli ankle botlarını klasik görünümlü bir elbiseyle tamamlayan Naomi Watts ise bizce çok sevimli gözüküyor.




Jessica Alba, Vampanodo modeli saten sandaletleriyle bir cici kız havasında. Ünlü model Alessandra Ambrosio, jean pantolonlu kombinini kırmızı Decollete topuklularıyla şık hale getirmiş. Malin Akerman ise deri elbisesini Fourmi süet sandaletleriyle tamamlamış.

Benim dolabımda da bir Louboutin mutlaka bulunmalı diyorsanız internet sitesinden tüm modelleri görebilirsiniz.

http://www.christianlouboutin.com/


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER