› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.12.2013

GQ 'Men Of The Year' Ödüllerini kimler aldı?

GQ Türkiye'nin geleneksel 'Yılın Erkeği' Ödül töreni dün gece yapıldı. Yılın en dikkat çeken işlerine imza atmış erkeklerinin ve yılın kadınının ödüllendirildiği geceye pek çok ünlü katıldı.

GQ 'Men Of The Year' Ödül Töreni dün gece Four Seasons Hotel’de düzenlendi.

Törende ödül alan ünlü sinema oyuncusu Jeremy Renner, yeşil sahaların yıldız ismi Didier Drogba, televizyon ekranlarının karizmatik aktörü Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra; Mabel Matiz, Yılmaz Erdoğan, Ahmed Akgiray, Can Candan gibi önemli isimlerin bulunduğu Men of the Year 2013 kazananları 11 Aralık gecesinde törende boy gösterdi.

GQ Men of the Year 2013 Ödülleri'nin kazananları:

Yılın İkonu/ Akmerkez Özel Ödülü: Kenzo Takada
Yaratıcı vizyonu ve başarılarıyla moda tarihinin en önemli figürlerinden Japon moda tasarımcısı Kenzo Takada törene katılarak kendisine takdim edilen Akmerkez Özel Ödülü'nü aldı.

Uluslararası Şöhret: Jeremy Renner
En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dallarında iki defa Oscar adayı olan başarılı oyuncu Jeremy Renner rol aldığı Ölümcül Tuzak (The Hurt Locker), Görevimiz Tehlike serisi (Mission Impossible), Bourne üçlemesi (The Bourne Trilogy) gibi filmler kadar kendine has stili ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Yaşam Boyu Başarı Ödülü: Michael Nouri
1980'li yılların kült filmlerinden 'Flashdance'in başrol oyuncularından Michael Nouri, Türkiye'de de çok sevilen Law & Order, Yalan Rüzgarı, The O.C., Damages, N.C.I.S gibi izlenme rekorları kıran dizilerde önemli roller üstlendi.

Yılın Oyuncusu: Kenan İmirzalıoğlu
Türkiye'nin en başarılı erkek oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu, rol aldığı Karadayı dizisiyle sene boyunca kendinden söz ettirdi.

Yılın Sıradışı Başarısı: Ahmed Akgiray
Kısa süre önce Türkiye'ye dönen Ahmed Akgiray, üç sene boyunca NASA'da önemli projelerde görev aldı ve Curiosity uzay aracının radarını tasarlayan ekipte yer aldı.

Yılın Sporcusu: Didier Drogba
Futbola gönül vermiş herkesin sevdiği Didier Drogba parlak uluslararası kariyerini Galatasaray'da sürdürerek sahalarda fırtınalar estiriyor.

Yılın Yapımcısı:Kerem Çatay
Dünyada Türk dizilerin fenomen haline gelmesinde büyük rol oynayan Ay Yapım'ın kurucusu Kerem Çatay, senenin en çok konuşulan dizilerine imza atmayı sürdürüyor.

Yılın Farkındalık Projesi: Can Candan
Belgesel yönetmeni Can Candan, "Benim Çocuğum" adlı uzun metraj belgesel filmiyle çocukları eşcinsel, biseksüel ya da trans olan ebeveynleri beyazperdeye taşıdı.

Yılın Yönetmeni: Yılmaz Erdoğan
Aktör, yönetmen ve şair Yılmaz Erdoğan, bu yıl vizyona giren ve büyük beğeni toplayan filmi 'Kelebeğin Rüyası' ile Oscar adaylığı yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yılın Girişimci İşadamı:Mübariz Mansimov
Farklı sektörlerde faaliyet gösteren Palmali Holding'in sahibi Mansimov, The Edition Hotel'den Bodrum Yalıkavak Marina'ya son yılların ses getiren yatırımlarının ardındaki isim olarak dikkat çekiyor.

Yılın Stil Sahibi: Erkeği Murat Türkili
Beymen'de 25. Yılını dolduran Murat Türkili, markanın kreatif direktörü olarak mağazaların vitrinlerinden koleksiyon tasarımlarına tüm yaratıcı süreçlerde kilit rol oynamayı sürdürüyor, şahsına münhasır stiliyle kendinden bahsettiriyor.

Yılın Şefleri: Üryan Doğmuş ve Cihan Kıpçak
Üryan Doğmuş ve Cihan Kıpçak'ın Mayıs ayında Akaretler Sıraevler'de açtıkları Gile Restaurant geleneksel ve yerel tatları birleştirerek "şef restoranı" konseptinin hakkını veriyorlar.

Yılın Müzisyeni:Mabel Matiz
İlk albümü ile senenin en müthiş müzik olaylarından birinin altına imza attı.

Women of the Year: Beren Saat
Oyunculuk kariyerindeki göz alıcı başarısı ile Beren Saat ödül aldı.

GQ Men Of The Year Ödül Töreni’ne katılan ünlülerin tamamını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2