› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.03.2013

Jennifer Lopez ve Casper Smart'ın stil uyumu

Birbirleri olmadan adım atmayan Jennifer Lopez ve dansçı sevgilisi Casper Smart, özel hayatlarında yakaladıkları uyumu stillerine de yansıtıyor.

Getty Images Turkey

Jennifer Lopez'i kiminle hatırlıyorsunuz diye 100 kişiye sorsak birçok farklı cevap alacağımızdan eminiz. Aşk hayatında mutluluğu bulmak için birçok farklı limana demir atan Lopez, aradığı aşkı dansçısı Casper Smart'ta buldu. Marc Anthony'le yıllar süren destansı aşkını iki çoçukla taçlandıran JLo, ünlü şarkıcıyla yollarını ayırdığından beri uzun süredir Casper'sız adım atmaz oldu.

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen çiftimiz, tüm davetlere, açılışlara birlikte katılıyor, alışverişte bile birbirlerinin ellerini bırakmıyor. Jennifer Lopez'in iddialı tarzına kolayca uyum sağlayan sevgilisi, kırmızı halı davetlerinde takım elbisesini kimi zaman yelekle, çoğunlukla da mendillerle tamamlıyor. Yakalarını kaldırmayı oldukça seven Casper, günlük hayatta ise rahat tarzıyla dikkat çekiyor.

Jennifer Lopez ve Casper Smart'ın stil uyumunu görmek için tıklayın.





Türkiye'de verdiği konserler esnasında ikisini aynı sahnede görüp aralarındaki elektriği ve çekimi hissetme şansına erişmiş olanlarınız mutlaka vardır. "Dance Again" turnesi kapsamındaki konserlerde "Baby I Love You" şarkısına birlikte çektikleri klibi görenlerimiz, aralarındaki 18 yaşı bir kenara bırakıp aşkın kutsallığına bir kez daha inanmıştır, eminiz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2