› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.02.2012

Karl Lagerfeld'ten şişmanlık ve kilo üzerine...

Chanel'in kreatif direktörü Karl Lagerfeld, Metro Dergisi'ne yaptığı açıklamalar ile yine dikkatleri üzerine çekti. Bakın Lagerfeld, Adele'in kilolarından yola çıkarak şişmanlık ile ilgili neler söylemiş?

Karl Lagerfeld, yaptığı açıklamalarla her zaman gündem yaratıyor çünkü kimsenin ne düşündüğünü umursamadan sadece kendi inandıklarını ve düşüncelerini söylüyor. Dürüstlık ve dobralık pahasına bazen insanların tepkisini çekse de, aslında söylediği şeylere katılmayan da yok gibi. Efsane tasarımcı en son Adele'in kilolarıyla ilgili Metro Dergisi'ne yaptığı yorumlar ile dikkat çekti.

Karl Lagerfeld'ten şişmanlık ve kilo üzerine...

Dergiye verdiği röportajda, Adele'i şişman bulduğunu ve kilo vermesi gerektiğini söyleyen Lagerfeld, ayriyeten kadınlara nasıl formda kalacaklarına dair ipuçları verdi.

"Önceden fazla kilolarım vardı. 11 yıldan bu yana şeker, tatlı, tereyağ, kek gibi şeylere elimi sürmüyorum. Formumu böyle koruyorum ve bunun hayatta yaptığım en iyi şeylerden biri olduğunu düşünüyorum.

Giysiler asla yalan söylemez. Dolabınızda her zaman tek beden olmuşsa, sorun yok. Bir gram alsanız, giysilerin sıkmasından anlarsınız ve hemen fazlalığı verme yoluna gidersiniz. Dar giysiler, formunuzu korumanızı sağlar. Bol giysiler ile kilo aldığınızı farketmeyebilirsiniz. Bazı kadınlar biliyorum; her sene gelinliklerini deniyorlar, yağlanıp yağlanmadıklarını anlamak için. Bence bu iyi bir yöntem."
Karl Lagerfeld.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER