› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.01.2015

Kate Middleton'un şahane stili

Cambridge Düşesi Kate Middleton, her zaman zarif ve sofistike görünüyor. Her giydiği trend oluyor. Pudra.com, Middleton'un etkileyici stilinden en güzel kareleri bir araya getirdi.

O, çoğu kadının hayalindeki hayatı yaşıyor... Kate Middleton, Cambridge Dükü William ile evlenerek “Cambridge Düşesi” unvanının sahibi olduğundan beri hepimiz onu yakından izliyoruz.

Kate Middleton'ın çok konuşulan elbiselerini görmek için tıklayın.

Her giydiği çok beğenilen ve modacıların peşinden koştuğu Cambridge Düşesi Kate'in büyüleyici şıklığı için gardırobuna ne kadar harcadığı her zaman konuşuluyor. Kate'in bir yılki kıyafet masrafı tam 35 bin sterlin olarak açıklanmıştı.



İngiliz modacıların tasarımlarını dünyaya tanıtan Kate, özel bir tasarımcı ile çalışma fikrine sıcak bakmıyor. Özel tasarım kıyafetlerin yanı sıra uluslararası markaların kıyafetlerini de giyen güzel düşes, Zara'dan da giyiniyor, gelinliğini tasarlayan Alexander McQueen'den de...

Kırmızı halı ve özel davetler için en sevdiği tasarımcı Alexander McQueen olmasının yanı sıra Jenny Packham, Erdem ve Reiss de en sık giydiği markalar arasında.

kate middleton mkl

Vogue dergisi, 2011'in en iyi giyinen 10 ünlü kadınını seçti. Bu listede -elbette- Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın olması kaçınılmazdı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2