› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2013

Kırmızı halıda maskülen tarz modası

Kim Basinger ve Julia Roberts aynı gün, farklı yerlerde yapılan film galalarında maskülen tarzdaki kıyafetler giydi.

Moda dünyasını her geçen yıl daha fazla etkisi altına alan maskülen tarzı, ünlüler kırmızı halıda da bir süredir tercih ediyor.

Kırmızı halıda maskülen tarz modası
Getty Image Türkiye

Bir ya da iki maskülen parçanın, feminen tarzla birleşmesine gözlerimiz alışkın aslında. Ama bu hafta maskülen tarz doruk noktaya ulaştı diyebiliriz. Çünkü Kim Basinger tıpkı kumarhane sahibi gangster’ler gibi Ralph Lauren takım elbise ve altın zincirli köstekli saatiyle poz verdi objektiflere.

Kırmızı halı etkinliklerine son dönemde katılmaktan kaçınan ünlü oyuncu, başrollerini Sylvester Stallone ve Robert De Niro'nun paylaştığı "Grudge Match" filminin New York galasında arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Maskülen tarzıyla geceye damgasını vuran Kim Basinger, 60 yaşında olmasına rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş görünüyor.

Julia Roberts ise yeni filmi "August Osage County"nin Los Angeles'ta gerçekleşen galasında Givenchy giysileriyle seksi bir maskülenlik yakalamayı başardı. Erkek kıyafetlerine kadınsı bir yorum katan ve erkeklere meydan okurmuşçasına bu kıyafetleri üzerinde taşıyan Julia Roberts’ın stiline hayran olduk. Erkek gömlek ve blazer ceketini, asimetrik kesimli etek ve bantlı ayakkabıyla kombinleyen ünlü oyuncunun saç ve makyajı da kusursuz görünüyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER