› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.08.2012

Marion Cotillard yeni stil ikonu mu?

"Batman - The Dark Knight Rises" filmiyle şu aralar çok gündemde olan güzel aktirist Marion Cotillard'ın elegan stilini mercek altına aldık.

"Batman - The Dark Knight Rises" New York prömiyeri -Elbise: Dior

Fransız aktris Marion Cotillard'ın güzelliğini fark etmemiz 2007 yılına dayanıyor. Aslında filmografisi çok daha eski ama yıldızın 2007'de Edith Piaf'ın hayatını anlatan "La Môme" filmi ile "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Oscar ödülü kazanması kariyerinin dönüm noktası oldu.

Marion Cotillard, 2009 yılında vizyona giren "Halk Düşmanları" filminde Christian Bale ve Johnny Depp ile birlikte rol aldı. 2009 yılında vizyona giren "Nine" filminde Kate Hudson, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Fergie, Sophia Loren ve Daniel Day-Lewis gibi aktör ve aktrislerle birlikte oynadı. Ve 2010 yılında ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın "Inception-Başlangıç" filminde Leonardo DiCaprio ile kameralar karşısına geçti.

Marion Cotillard'ın en beğendiğimiz stillerinden bir derleme yaptık, tık tık lütfen.













"Batman - The Dark Knight Rises" New York prömiyeri








Nolan'ın en gözde oyuncularından biri olan Cotillard şimdilerde ise yine bir Christopher Nolan eseri "Batman - The Dark Knight Rises" filmiyle ortalığı kasıp kavuruyor. Sadece oyuncu olarak değil, filmin prömiyerlerindeki dikkat çekici tarzı ile.

Cotillard şık stili ile şu soruyu açıkça sorduruyor artık: Marion Cotillard yeni stil ikonu mu?

Marion Cotillard, filmin New York prömiyerinde beyaz Dior elbisesi ile büyüledi. Üst kısmı işli, etekleri fırfırlı elbisenin altına giydiği çivili Christian Louboutin ayakkabıları başlı başına olaydı. Prömiyerde en çok konuşulan Cotillard'ın şıklığı idi.

Saçları ve makyajı ile duru bir güzellik sergileyen Cotillard ikinci hamleyi Londra'da yaptı. Londra prömiyerinde yine bir Dior giydi. Kırmızı ayakkabıları, saç kesimi ve incecik beli ile yine tüm ilgiyi üstünde topladı. Bana sorarsınız, benim favorim de kesinlikle bu. Tam bir Fransız!

Güzel Fransız oyuncu, Dior'dan başka bir marka giymiyor neredeyse dersek doğru olur. Kırmızı halı ve özel gece davetlerinde önceliği Dior oluyor.

Dior'un sofistike tarzı ve Cotillard'ın Fransız asaleti birbiriyle çok örtüşüyor, ne dersiniz?


Seren PAK
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2