› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.06.2012

MTV 2012 Film Ödülleri'nde kim, ne giydi?

MTV 2012 Film Ödülleri, filmler ve endüstrideki başarılar hakkında olsa da, ünlülerin kırmızı halı geçişi yine en çok konuşulan konuların başında geldi. Kimler şık, kimler rüküş? Pudra.com'da.

Evet, gün geçmiyor ki yeni bir kırmızı halı geçişiyle karşılaşmayalım. Bu haftaki gündemimiz MTV Movie Awards 2012. Cannes'de Diane Kruger'ın giydiği elbiseler hala hafızalarımızdayken, MTV'den şıklığıyla Kruger'ı bastıracak bir ünlü çıkacak mı bakalım? Pek sanmıyorum. Kruger ile kimse yarışamaz! Neyse, Kruger efsanesini bir kenara bırakalım en iyisi ve MTV'ye dönelim.

MTV 2012 Film Ödülleri'nde kim, ne giydi?
Julia Kones, Emma Stone, Emma Watson, Charlize Theron

MTV 2012 Film Ödülleri'nde kim, ne giymiş mercek altına alalım.



Kristen Stewart, moda zevkininin son yıllarda nasıl geliştiğini bize gösterdi. MTV için nefis bir Guishem marka elbise giydi. Bu elbisenin nesi güzel derseniz? Öncelikle son derece modern ve yıldızın yaşına yakışır dinamikte olduğunu söyleyelim. Sırt dekoltesi enteresan ve renkler çok trendi. Şık olmak için illaki, kabarık ve uçuşan elbiseler giymek şart değil, ne dersiniz?





Amma velakin, ben saçları beğenmedim. Fazla "yataktan kalktım, geldim" olmuş. Onları bu kadar dağınık bırakacağına, düşük bir dağınık topuz yapsaydı daha iyi olurdu. Makyaj ise tam bir Stewart klasiği: dumanlı gözler, uçuk pembe ruj ve duru bir ten. Kendisine yakışan makyaj stili de bu zaten.



Ah sevgili Mila Kunis, seksi Mila Kunis... Sana bu kötülüğü kim yaptı? Yoksa biraz kilo mu almış? Kunis, MTV için Fendi'nin Pre-Fall 2012 koleksiyonundan bir elbise seçmiş ama elbisenin tarzı ve o renkler kendisine hiç yakışmamış. Sanki daha yaşlı görünüyor... Makyaj fena değil de, saçlar yine kötü. Yüksek bir at kuyruğu görüntüyü kurtarırdı sanki.

Nerede Oscar'daki Mila Kunis? Nerede o muhteşem lila elbiseli yıldız? Tatile mi çıktı da bize bu dublör Mila Kunis kaldı diye sormak istiyorum.





Bu tür törenlere her zaman mini elbiselerle katılan Jennifer Aniston yine şaşırtmadı ve aynı stille MTV'ye geldi. Risk almayı pek sevmeyen ve klasik şıklığı tercih eden Aniston, seksi bir deri Valentino elbise giydi.

Saç ve makyaj ise tamamdır. Her zaman iddiadan uzak duran tipik bir Jennifer Aniston görünümü. Güzel...



























Gelelim Jessica Biel'e... Bu kıza bayılıyorum! Sadece ben değil, Justin Timberlake de bayılıyor tabii. Yakında evlenecekler. Neyse...



Jessica Biel, 2012 MTV Film Ödülleri'ne beyaz bir Chanel ile geldi. Ayakkabı seçimi de harika, markası Barbara Bui.

Saç ve makyaj ise müthiş! Her şeyiyle yine dört dörtlük bir Biel var karşımızda.









İlk resimde gördüğünüz kırmızı peplum Lanvin elbisesiyle Charlize Theron bana fazla klişe geldi. Görmeye alıştığımız türden bir şıklık... Ama zarif elbette. O yüzden kendisini kötülemek haksızlık olur. İdare eder diyelim.

Martin Grant marka elbisesiyle Emma Stone ise biraz komik... Siyah-beyaz bir hediye paketi gibi. Ne yapalım ama öyle!

Gecenin en şıkı ödülünü Biel'e, rüküşü ödülünü ise Mila Kunis'e verir ve kaçarım!

Başka bir kırmızı halıda görüşmek üzere...


Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER