› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.08.2012

Olimpiyat Kapanış Töreni'nde kim, ne giydi?

Dün gece 80 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen törenle son bulan Londra 2012 Olimpiyat Oyunları, müthiş şovlara sahne oldu. Kapanış töreninin en etkileyici sahnelerinden biri ise süpermodellerin çıkışıydı.

Onbeş günlük müthiş maraton dün gece son buldu ama yankıları uzun süre devam edecek gibi... Açılışındaki kadar eşsiz şovlarla veda eden 2012 Olimpiyat Oyunları hem müziğe hem modaya doyurdu. Üstüne bir daha bu kadar muhteşem şovlar görür müyüz bilinmez ama dün geceki en etkileyici moda gösterine bir göz atalım...

Olimpiyat Kapanış Töreni'nde kim, ne giydi?


Kate Moss "Alexander McQueen", Lily Donaldson "Vivienne Westwood", Lily Cole "Erdem", Stella Tennant "Christopher Kane" tasarımları içerisinde...

"İngiliz Müziği Senfonisi" temalı seremonide Kate Moss, Lily Cole, Naomi Campbell, Karen Elson, Stella Tennant ve David Gandy gibi süpermodeller David Bowie’nin Fashion şarkısı eşliğinde sahneye çıktılar ve İngiliz bayrağı oluşturdular. Üzerlerindeki giysiler ise İngiliz tasarımcılara aitti.


Naomi Campbell, Kate Moss gibi şahane bir Alexander McQueen giyiyordu.



























Jourdan Dunn ise Jonathan Saunders elbise ve Stephen Jones şapkası ile büyük ilgi topladı. Dunn'a eşlik eden David Gandy'nin kıyafeti ise Paul Smith imzasını taşıyordu.

Altın rengi elbiseler içinde Nick Knight tarafından fotoğraflanan modellerin çekimi Vogue İngiltere Eylül sayısında yayımlanacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER