› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.09.2012

Olivia Palermo'nun hayranlık uyandıran stili

Son yılların en iyi giyinen genç yıldızlarından biri olan Olivia Palermo'ya Pudra.com olarak biz de hayranız. Gençliği, güzelliği, zarafeti ve stili ile bir bütün halinde "doğal afet" olarak tanımlayabiliriz kendisini. Palermo'nun ilham veren stili Pudra.com'da.

Henüz çok genç... Sadece 26 yaşında! Ama herkesin gözü onun üstünde. Model ve oyuncu Olivia Palermo hem rahat hem de şık tarzıyla son zamanların bir numaralı stil ikonu.

Abartıdan uzak, zarif ve zevkli bir stile sahip Olivia Palermo kendi tarzını "eklektik ve bol aksesuvarlı" olarak tanımlıyor.

Olivia Palermo neler giymiş görmek ister misiniz? Tıklayın!





Palermo'nun stilini en iyi özetleyen 3 şey ise, aksesuvar, babet ve elbise.

Bu parçalar onun anahtar notaları. Temel parçaların üzerine detaylarla şıklık katmayı çok iyi biliyor ve stilini bunların üzerine inşa ediyor.











Olivia Palermo'nun stilinden nasıl ilham alabiliriz?
Desenleri karıştırın. Düz parçalara yatırım yapın. Basic parçaları üst üste giyin. Babet giymekten çekinmeyin. Dar pantolonlar ve mini elbiselere dolabınızda daha çok yer açın. Aksesuvarları bol bol kullanın. İşte, Palermo'nun en basit stil sırları bunlar...








Palermo, babetler kadar topuklu ayakkabıları da çok seviyor. Topuklu ayakkabılarda detaya önem veriyor, çoğunlukla bootie tarzı olanları giymeyi tercih ediyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2