› 
 › 
Habertürk 05.03.2013

Oscar Adele'e pahalıya mal oldu

En İyi Orijinal Film Oscar'ını kazanan İngiliz şarkıcı Adele, Oscar törenine bir servet harcayarak hazırlandı. İşte, tepeden tırnağa Adele'in hazırlık faturası...

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 85'inci Oscar Ödülleri Töreni'nde, "Skyfall" adlı şarkısıyla "en iyi orijinal film şarkısı" dalında Oscar kazanan Adele, Oscar törenine bir servet harcayarak hazırlandı.

Oscar Adele'e pahalıya mal oldu

Kırmızı halı merasiminde ve sahnede ayrı kıyafetler giyen ünlü şarkıcı, gece için kesenin ağzını açtı ve hiçbir masraftan kaçınmadı.

Tepeden tırnağa güzellik için tam 1 milyon 705 bin lira harcadı.

ELBİSELER: 63.450 TL
Ünlü şarkıcı Oscar törenine Jenny Packham imzalı siyah dantel işli bir elbiseyle katıldı. Ödül alan şarkısını seslenirirken ise Burberry marka bir elbise giydi. Törende giydiği elbisenin sadece kumaşı 9450 TL tutarken, Burberry marka elbisesinin üzerinde toplam 13.500 TL değerinde kristal taş vardı.

AYAKKABILAR: 11.732 TL
Jenny Packham imzalı elbisesinin altına giydiği Louboutin marka ayakkabıları 1485 TL'ye satın aldı. Şarkı söylerken giydiği yine aynı marka ayakkabıların fiyatı ise 10.247 TL.

TIRNAKLAR: 8.100 TL
Bu özel gece için Adele manikürünü aralarında Katy Perry ve Rihanna'nın da bulunduğu birbirinden ünlü isimlerin manikürcüsü Kimmie Kyees'e yaptırdı. Oje olaraksa Sally Hansen'ın Insta-Dri in Quick Sand'ini tercih etti.

MÜCEVHERLER: 1.620.000 TL
Büyük mücevherleri seven Adele, Kırmızı halı'da bir servet değerinde mücevherlerle boy gösterdi. Harry Winston marka elmas küpeleri göz kamaştırıyordu.

KAŞLAR: 50 TL
Adele'in kaşları önce alınıp temizlendi sonra da Armani marka kaş kalemiyle belirginleştirildi.

GÖZLER: 234 TL
Göz makyajı yapılırken Armani'nin Eyes To Kill Pallette 6'sı kullanıldı. Eyeliner'ı Bobbi Brown, maskarası Lancome Hypnose'du.

DUDAKLAR: 116 TL
Adele her iki kıyafeti için de ruj tercihlerini Giorgio Armani'den yana kullandı.

SAÇLAR: 1550 TL

Oscar gecesi için saçlarını özel bir bakıma sokan Adele'in saçlarını Marylebone'deki Daniel Galvin'in en ünlü saç tasarımcılarından Lucy Hollbrook boyadı ve taradı.

CİLT BAKIMI: 483 TL
Adele cildine Decleor marka ürünlerle bakım yaptırdı. Makyaj ürünleri tercihlerini ise Giaorgio Armani marka fondöten, Laura Mercier marka kapatıcı ve Bobbi Brown marka pudradan yana kullandı. Adele'in makyajını alanının en iyilerinde Michale Ashton yaptı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER