› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.02.2014

Oscar kazanan en iyi kadın oyuncular neler giydiler?

1929 yılından beri ödül kazanan kadın oyuncular neler giydiler tek bir karede görmek ister misiniz?

86. Oscar Töreni bu Pazar günü muhteşem bir şovla ekranlara gelecek. Cate Blanchett'ten Amy Adams'a kadar pek çok iddialı oyuncu "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü eve götürmek için yarışıyor. Güçlü adaylıklar kadar bizi heyecanlandıran bir diğer konu ise bu güzel oyuncuların nasıl tasarımlarla kırmızı halıda yürüyecekleri.

Oscar kazanan en iyi kadın oyuncular neler giydiler?
Media Run Digital 2014

1929 yılından bu yana dağıtılan sinema sektörünün en prestijli ödülü kırmızı halıda bugüne kadar pek çok önemli ismi ağırladı. İlk ödülü eve götüren Janet Geynor'dan Audrey Hepburn'e kadar unutulmaz pek çok isim giydikleriyle moda dünyasında iz bıraktılar. Uzun yıllar zarif elbiseleri ağırlayan Oscar'ın kırmızı halısı için 1996 yılında her şey değişti. Ödülü eve götürme hakkını kazanan Cher, geceye Bob Mackie tasarımı transparan bir elbiseyle katılınca kırmızı halının gidişatını da değiştirdi.

1996'dan 2013'e kadar kimi zaman zarif, kimi zaman fazla abartılı kimi zaman da basit pek çok elbise Oscar'ın halısından geçti. İşte 1929 yılından bu yana "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü" nü eve götüren isimlerin giydiği elbiseler ve markaları:







POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER