› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.08.2012

Pippa Middleton'ın ilham veren sokak stili

Kate Middleton'un kız kardeşi Pippa Middleton son zamanlarda stiliyle en çok beğeni toplayan isimlerden biri. Pippa Middleton'ın sokak stillleri Pudra.com'da.

Pippa Middleton'ın neresi ilham verici diyebilirsiniz. Şöyle açıklayalım: Kırmızı halı geçişlerini unutun, Hollywood yıldızlarını unutun. Yüksek modayla karşılaştırma yapmayın. O ayrı bir dünya... Şimdiye kadar gördüğünüz sokak stillerini düşünün. İşte, burada Pippa devreye giriyor: Rahat, trendi, şık ve spor.

Her ne kadar ablası Kate'in gölgesinde kalsa da - Kate sofistike ve çok daha şık giyiniyor, statüsü gereği elbette- Pippa'da sokak stilinin en iyi temsilcilerinden biri ve bu bakımdan son bir yıldır stiliyle ilham verenler listesinin başında geliyor. Takipçisi ve hayranı çok!

Pippa Middleton'ın sokak stillerinden ilham almak istiyorsanız, galerimize tıklayın.




























Birçok ünlü yıldızın kırmızı halı fotoğraflarını görüyoruz. Kırmızı halıda, özellikle dünyanın en ünlü tasarımcılarından giyinince, iyi giyinmemek pek mümkün olmuyor. Sokakta, günlük hayatta bunu başarmak daha zor değil mi sizce?

Galiba Pippa'nın sırrı burada... Pippa'nın sayısız fotoğraflarının neredeyse yüzde 90'ı sokaktan. Bu açıdan değerlendirirsek, moda ikonlarının sokak stilinden farksız.

Umursamaz ve "üzerinde çok düşünülmüş" gibi görünmeyen tarzı ile cool ve rahat.



Pippa'nın stiline bakarsak; deneysel tarzlardan uzak durduğunu söyleyebiliriz. Genelde klasik bir rahatlık içinde. Riske girmiyor; ceketler, mini elbiseler ve skinny jean'ler ilk tercihi.

Kışın uzun düz çizmelerinden, yazın ise elbiselerinden uzak kalamıyor. Topuklu ayakkabıları özel günler dışında pek giymiyor. Kısaca, tamamen basic giyiniyor ve stil sahibi.

Aksesuvar olarak ise yaz-kış ayrılamadığı güneş gözlüğü var. Büyük çantaları seviyor. A bir de unutmadan, elindeki kahvesi de demirbaşlarından..



Özel günlerde uzun düz elbiseler favorisi ama onda da abartmıyor, detaylara girmiyor. Kabarık etekleri tercih etmiyor. Saçı ve makyajı hep sade.

Velhasıl kelam bir prensesin kardeşi olmak zor iş, ki kendisi bu durumu şimdiye kadar çok iyi kotardı. Pippa'ya hayatta başarılar!


Seren PAK
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2