› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.05.2012

Renkli jean giyen ünlüler

Renkli jean trendi, Hollywood'da orman yangını gibi yayıldı ve ünlü kadınlar renkli pantolonlarını giymeden neredeyse sokağa bile çıkmıyorlar! Kimler, nasıl kombin yapmış, bakalım!

Sadece Jessica Alba değil, Claudia Schiffer, Kristin Cavallari, Minka Kelly, Stacy Keibler, Jamie Chung ve Pippa Middleton gibi ünlüler de renkli jean'leri takıntı yapanlar kervanına katıldılar. Ünlülerin stilinden ilham alalım, yeni fikirler bulalım, beğenelim ve eleştirelim biraz da değil mi? E o zaman hadi!

Renkli jean giyen ünlüler

Claudia Schiffer, siyah hırkası ve leopar stilettoları ile yeşil skinny kot giymiş halde Paris sokaklarında görüldü. Aslında stil olarak vasatın biraz üstü ama kendisine eskiden beri bayıldığım için naçizane "geçer not" verdim. Claudia Schiffer ve Heidi Klum, üstlerine çuval sarsalar yakışır zaten. Bu iki kadına ültimas geçiyorum ve resmen onları kayırıyorum, yapacak bir şey yok.

Jessica Alba'nın alışveriş çılgınlığı ise malum, her renk jean varmış dolabında. Mor pantolonu, spor ayakkabıları ile dolaşırken oldukça "teenager" görünüyor. Kristin Cavallari de güzel bir kırmızı skinny jean üzerine trençkot giymiş. Klasik ve güzel.




Cameron Diaz'ı boşuna beğenmiyoruz; somon rengi pantolonu ile güzel bacaklarını vurgulamış. Üstüne giydiği taş rengi ceketi ve sandaletleri ile pastel tonlarda bir şıklık yaratmış.

Üstelik zorlama görünmüyor. Gayet sıradan, basit ama havalı...











Kylie Minogue, sarı pantolunu ile yaptığı kombinle tam bir hayal kırıklığı... Kendisini şişman göstermiş. Boru paça kısa pantolon ve bol bluz bu şekilde hiç olmamış.

Bu dörtlüde en olmayan Minogue. Diğer kombinler, günlük hayatta "giy-çık tarzı" rahatça uygulanabilir stiller.

















Kim Kardashian
yine seksi... Hatlarını en güzel şekilde göstermeyi iyi biliyor.

Victoria Beckham
, o kadar zayıf ki pantolonun hakkını verememiş. Her şeyin fazlası zarar durumunu burada net görüyoruz.

Fergie
, mor yüksek bel pantolonunu ikiye kesen o siyah kemeri takmasaymış iyiymiş... Hatta kemer britlerini yok edip, o şekilde giyse çok güzel görünebilir.





Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER