› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.08.2013

Ünlülerin favori ayakkabısı: Jimmy Choo Lance

Zamansız bir arzu nesnesi olarak tanımlanan bir ayakkabıyla tanıştıracağız sizleri: Jimmy Choo Lance! Pudra.com, ünlülerin ayağından düşmeyen Jimmy Choo'nun Lance modelini mercek altına alıyor.

Bazı ayakkabılar vardır; gördüğünüz anda aşık olup hiç düşünmeden alırsınız. Günler, yıllar geçer o çok sevdiğiniz ayakkabıyı bir kere bile giyemediğinizin farkına varırsınız. Ama bazıları da vardır ki ayağınızdan hiç düşmez, ona harcadığınız parayı onlarca kez çıkardığınızı düşünerek mutlu olur, sizi kaç kez kurtardığının hesabını artık tutamayacak hale gelirsiniz.

Jimmy Choo'nun Lance modeli, işte tam da o az önce bahsettiğimiz ayakkabılardan biri... Klasik şıklığı sayesinde birçok elbiseyle kombinlenebilme olanağı sunan Lance, yalnız bizim değil, ünlü isimlerin de hayranlığını kazanmış durumda...

Ünlülerin ayağından düşmeyen Jimmy Choo'ları görmek için tıklayın.



Zamansız bir arzu nesnesi olan Jimmy Choo Lance'in şu anda piyasada 12 renk alternatifi bulunuyor. Fiyatı ise renklerine göre değişiklik gösteriyor. 575-625 Euro arasında değişen fiyatları aman sizi korkutmasın; onca paralar döküp birkaç giymede çöpü boylayan ayakkabılara inat, Lance'leriniz yıllar boyu sizinle olabilir.



Pudra.com olarak bir seçim şansımız olsa ikincisini de ister; siyah ve nude renklerine sahip olmayı tercih ederdik. Ya siz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2