› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.11.2009

Vintage ikonu Ece Sükan'ın stili...

Vintage denince Türkiye'de ilk akla gelen isim artık Ece Sükan. Biz onun stiline bayılıyoruz, ya siz?

Manken, moda editörü, oyuncu gibi kolunda bir çok mesleki bilezik taşıyan Ece Sükan için "vintage devrimi" yaptı dersek yanlış olmaz. Cesur seçimlerini ve ünlü modacılar tarafından da çok beğenilen moda anlayışını takdir etmemek mümkün değil. Örnek vermek gerekirse, vintage mağazasından sık alışveriş yapanlardan biri de Rıfak Özbek.

Vintage ikonu Ece Sükan'ın stili...

Giyiminde genel beğeniye hitap etmek gibi bir derdi olmadığını belirten Sükan "Biraz avangart olduğunuz zaman rüküş oluyorsunuz ki, bu beni rahatsız etmez. Ben çok deneysel giyiniyorum” diyor. Gerçekten de, onun avangart stilini başkası denese, eminim rüküşlükten yerin dibine sokarlardı. Fakat Ece Sükan ne giyse yakıştırıyor, ne yapsa güzel yapıyor, birbiriyle uyumsuz parçalar da harika uyumlar yaratıyor ve gözümüzün önüne vintage kraliçesi olarak çıkıyor.



Tarzını beğendiği insanlar da var elbette. Eda Taşpınar, Nil Karaibrahimgil, Biricik Suden, Deniz Berdan, Şebnem Çapa, Fatoş Yalın ve Ajda Pekkan’ın eskiden giydiklerini çok beğeniyormuş.

"Türk insanın iyi giyinememesinin sebebi bu, üzerinde bir baskı var. Bunun sebebi sırf o yazarlardan değil. Orta beğeniye hitap ettiğiniz zaman aman ne güzel deniyor. Böyle bir şey olmamalı, herkes özgür olmalı. Sonuçta herkes orta beğeniye hitap etmek zorunda değil; hiç değilse biraz avantgard insanlar kalsın."



"Ece Sükan Vintage" adında Teşvikiye Camii’nin arkasında bir mağazası da var. Eski giysileri bir koleksiyoner gibi farklı ülkelerden topluyor ve bunları yeni giysiler ile kombinliyor. Mağazada Chanel, Yves Saint Laurent gibi lüks markaları bulabilirsiniz.


Vintage döpiyes kombinleri...


Flaş renklerle gündüz şıklığı...


Her detayda pembe...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER