› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.07.2013

Zuhair Murad'dan vazgeçemeyen ünlüler

Seksi, feminen ve gösterişli bir tarza sahip olan tasarımlarıyla, ünlü yıldızları etkisi altına alan Zuhair Murad, Pudra.com'un merceği altında! Bakalım hangi ünlüler bu tasarımcıdan vazgeçemiyor...

Getty Images Turkey

2001 yılında Paris Moda Haftası'na katıldıktan sonra tüm dünyaya ismini duyurdu Zuhair Murad. Seksi, feminen ve gösterişli bir tarza sahip olan tasarımcı parlak, transparan ve bol işlemeli elbiselerle dünyaca ünlü yıldızları özel davetlere hazırlıyor. Doğunun gösterişli ve oryantalist havasıyla, batının asaleti ve zarafetini birleştirdiği tasarımlarını bir giyen bir daha vazgeçemiyor!


Zuhair Murad tasarımlarını en çok tercih eden isimlerin başında kuşkusuz Jennifer Lopez geliyor. Güzel yıldız özel davetlerden konserlere birçok yerde Zuhair Murad tasarımlarını giyiyor ve hakkıyla taşıyor.


Dünyaca ünlü top modellerden Alessandra Ambrosio da Lübnan'lı tasarımcıyı tercih edenlerden... Manken olmasından dolayı Zuhair Murad tasarımlarını daha bir hakkıyla taşıyor gibi, ne dersiniz?


Taylor Swift de Murad tasarımlarını çokça kullanan ünlülerden biri. Ödül törenleri ve davetlerde Zuhair Murad tasarımlarını büyük bir ustalıkla taşıyan Swift, genelde ten rengi ve tonlarını tercih ediyor.


Zuhair Murad tasarımlarını tercih eden bir diğer ünlü ismimiz de Kristen Stewart. Genç oyuncu, katıldığı davetlerde Zuhair Murad'dan vazgeçemiyor.



Beyonce, Kylie Minogue, Catherine Zeta-Jones, Blake Lively gibi ünlü isimlerin de vazgeçemediği Zuhair Murad'ın Temmuz başlarında gerçekleştirdiği, 2013-2014 Sonbahar Kış defilesinin ardından bakalım hangi ünlüleri bu tasarımlarla göreceğiz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2