› 
 › 
Gazeteport 12.09.2013

2013'ün Victoria's Secret melekleri belli oldu

Victoria's Secret'ın 10 Aralık 2013 tarihinde yayınlanacak bu yılki defilesinde hangi mankenlerin yer alacağı belli oldu.

Victoria's Secret'ın her yıl gelenek haline gelen gösterilerine birkaç ay kala hangi meleklerin defilede yer alacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı.

2013'ün Victoria's Secret melekleri belli oldu

10 Aralık 2013 tarihinde Amerikan CBS kanalından canlı yayınlanacak olan defilede dünyanın en gözde mankenlerinden Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Doutzen Kroes, Karlie Kloss, Lindsay Ellingson yerlerini alırken kadroda Miranda Kerr'in olmaması dikkatlerden kaçmadı.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; ünlü model Miranda Kerr geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada nisan ayında çocuğuyla ilgilenmek için Victoria's Secret işlerinden bir süre uzak kalacağını belirtmişti.

Birbirinden ünlü meleklerin yer aldığı defilede Cara Delevingne ve Jourdan Dunn'ın gibi isimlerin bir kez daha Victoria's Secret podyumunda yer alıp almayacağı ise henüz belli olmadı.

One Direction'ın sahne alacağı gecede, performans sergileyecek olan diğer isim henüz açıklanmadı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER