› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.07.2012

2013'ün yükselen trendi: Çiçekliler

Çiçekliler, hiçbir zaman inişe geçmeyen bir trend. Üstelik 2012-2013 Sonbahar Kış sezonunda yükselişe geçiyorlar. "Zaten trend olan bir şey, nasıl yükselişe geçer?" diyorsanız, yazımızı okuyun!

Dolce&Gabbana

Çiçek desenli her şeyin -çok çok çok- moda olacağı bir yeni sezonla karşı karşıyayız. Çiçekliler her zaman hayatımızdaydı, evet, fakat bu sefer biraz farklı; yeni sezonda baskılar karanlık, biraz depresif ancak çok daha fazla lüks! Yani önümüzdeki kış, pek süslü geçecek.

2012-2013 Sonbahar Kış sezonunda tasarımcıların çiçek eğilimlerine bakalım, fikir edinelim.

Ünlü modacıların 2013 çiçekli tasarımlarına göz atmak için tıklayın.




İlk sırayı Dolce&Gabbana'ya vermek doğru olur. DG, çiçekliler konusuna fantastik yaklaşmış. Karışık çiçek nakışlarından elbiseler, çanta ve ayakkabılar sezonun hit'leri olacak, şimdiden belli...

Çiçeklerin efendisi Erdem ise, -kendi standartlarına göre- çok koyu ve hatta biraz kasvetli tonlarda tasarımlar çalışmış. Ama istisnasız hepsi çok güzel tabii...

Burberry Prorsum'da çiçek desenleri, iddiasız ve zahmetsiz. "Monotonluğu bozmam, klasik kıyafetler tercih ederim ama küçük detaylarla farklılığı ve şıklığı yakalarım" diyenler için.

Temperley London'da tasarımlar canlı renklerde ve parlak! Neşeli giysiler diyebiliriz onlara.

Osman'da ise tasarımlar karmaşık ama ilginç... Bohem bir havası var tasarımların.

Marc Jacobs, koleksiyonunun odak noktası olarak çiçekleri kullanmamış ama gösterişli kıyafetlerin önemli bir kısmında çiçekleri denge unsuru olarak kullanmış.



(Görsel: Temperley London)
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2