› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.04.2017

2017 Coachella Festivali rüzgar gibi geçti

Bir Coachella Festivali daha geldi ve geçti. Gelin dünyanın en ses getiren festivalinden göz dolduran stilleri birlikte inceleyelim.

California'nın Indio şehrinde gerçekleşen Coachella Valley Müzik ve Sanat Festivali bu sene de müthiş konser ve performansları, partileri ve trendlere yön veren sokak stilleriyle kalbimizi çalmayı başardı. Festivalin ilham veren stilleri, senenin öne çıkan trendleri ve festival modasının olmazsa olmazları Pudra.com'da.

Konumuz Coachella Festivali olunca, saç ve makyaj konuşacak konular arasında birinci sırayı çekiyor. Geçen sezonların favorisi yarım topuzlar yerini daha hareketli bir modele bıraktı. Bu da anlatması güç ama görüntüsü oldukça şirin olan yarım topuzun 3 küçük topuzlu hali. Chiara Ferragni'nin de festivalde tercih ettiği bu modelin önünü kimse alamayacak gibi görünüyor.

Festivalin olmazsa olmaz saç modelinden biri olan çeşit çeşit örgüler bu sene de göz doldurdu. Nereye baksak gördüğümüz pigmentler, saçlara ışıltı katmak için de bu yolda bizimle birlikteler. Victoria's Secret modeli Josephine Skriver'ın da tercih ettiği gibi örgülerin arasından gözüken geçici boya ile neon ya da canlı renklere boyanan saç tutamları da bu senenin trendleri arasında.

Renkler, pigmentler, taşlar... Festival makyajı bu sezon kendini aştı. Renkli eyeliner ve farlar, pigmentlerle birleşince tüm dikkat gözlerde toplandı. Göz çevresinde yapıştırılan taş ve stickerlar ise bambaşka bir hava kattı olaya. Davetlerde veya şık organizasyonlarda göremeyeceğimiz tüm bu makyaj stillerine hayran kaldık, dilerseniz siz daha sade bir versiyonunu katılacağınız davetlerde kullanabilirsiniz.

Gelelim, Coachella festivalinin sokak stillerine. Festival modasının olmazsa olmazları yine yerli yerinde duruyor. Bunlar bohem bol paça pantolonlar, crop top modeller, salaşlıkta çığır açmış uzun hırkalar ve kovboy botları. Bu senenin öne çıkan stilleri ise, transparan elbiseler, sezonun favorisi payetler ve pembeler. Büstiyerler de hatrı sayılır derecede karşımıza çıktı tüm festival boyunca, haklarını yememek lazım. Gelin birlikte festival görünümlerine göz atalım, bakalım sizin favoriniz hangisi olacak?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2