› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.04.2017

Genç yetenekler finale hazırlanıyor

Türk moda dünyasına genç yetenekler kazandırmaya devam eden "Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması" bu sene 25.si düzenleniyor. Detaylar Pudra'da.

Moda dünyasına genç yetenekler kazandırmak amacıyla düzenlenen Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması bu yıl da kariyerini moda tasarımı alanında sürdürmek isteyenleri sektör ile buluşturuyor.

Genç yetenekler finale hazırlanıyor


Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’na baktığımızda Türkiye’nin en tanınmış tasarımcı markalarını kurmuş olarak ya da önde gelen moda markalarının tasarım departmanlarının başında olduğunu görüyoruz.

Bugüne kadar kazanlar arasında Bahar Korçan, Özgür Masur, Zeynep Tosun, Hakan Yıldırım, Özlem Kaya, Gül Ağış gibi birçok önemli ismin yer aldığı yarışmada, bu sene de 10 finalist değerlendirilecek. İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından Ekonomi Bakanlığı’nın destekleriyle geçekleştirilen yarışmanın gala gecesi ise 16 Mayıs 2017’de gerçekleşecek.

Finale kalan 10 genç moda tasarımcısına yarışma koleksiyonlarını hazırlama sürecinde yol gösterecek moda tasarımcıları ise şu şekilde: Başak Koç için Gül Ağış, Begüm Kıran için Belma Özdemir, Berk Gümüşterazili için Niyazi Erdoğan, Candan Tulga için Mehtap Elaidi, Emre Pakel için Erol Albayrak, Mehmet Emiroğlu için Özlem Kaya, Mertcan Öztekin için Arzu Kaprol, Muhammed İloğlu için Bahar Korçan, Nazlıcan Karahan için Nihan Peker, Tuğçe Pekin için ise Gamze Saraçoğlu.

Biz de Pudra olarak yarışmaya katılan Berk Gümüşterazili, Candan Tulga, Mehmet Eminoğlu ve bu genç yeteneklerin mentorlarına yarışma süreci ve koleksiyonlar hakkında merak ettiklerimizi sorduk.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER