› 
 › 
15.06.2018

2018 mayo ve bikini modelleri

2018'in en popüler bikini ve mayo modellerini görmek için galerimize göz atmayı unutmayın! Çünkü bu yaz plaj modası en az sokak modası kadar renkli!

2018 yazında plajlarda her zevke ve vücut modeline göre mayo ve bikini görmek mümkün. Ne renk ne de desen sınırımız var. Floral desenlerden, geometrik ve etnik desenlere kadar en az sokak modası kadar geniş bir yelpazedeki bikini ve mayolar, kimi zaman salaş pantolonlarla kombinlenebilecek kadar şık, havalı. Hatta öyle ki bu yaz plajlarda akşam üstlerinde uzun kollu mayo ve bikini modelleri dahi görebileceğiniz. Lafı çok uzatmadan sizi 2018 yazının en favori mayo ve bikini modelleri ile baş başa bırakıyoruz. Herkese şimdiden harika bir tatil dileriz.
 
Baskılı ve çizgili bikini modelleri
Baskılı ve çizgili bikini modellerini bu yaz pek çok yerde göreceğiz.

Uzun kollu bikini modelleri
Uzun kollu bikini modellerini akşam üstleri pantolonlarla ve eteklerle kombinleyerek harika büstiyerlere dönüştürebilirsiniz.

Yüksek bel bikini modelleri
Son yıllarda (nihayet) tekrar moda olan yüksek bel, plajlara da taşındı. Daha rahat, daha özgür hareket ettiğimiz bu bikini modelleri hem çok şık duruyor hem de vücut hatlarımızı daha iyi göstermeye yardımcı oluyor.  

Yüksek bel bikiniler
Ufak bir not: Yüksek bel bikini alırken malzeme seçimine dikkat etmek gerekiyor. Sağlığınız için karın bölgeniz uzun süre ıslak kalmamalı. Bu nedenle aldığınız modelin çok çabuk kuruyan özel kumaşlardan olmasına özen göstermelisiniz.

Püsküllü bikiniler
İşte yazın en favori bikinleri; püsküllü bikiniler. Hem şık, hem eğlenceli bu bikini modelleri ile renk renk, desen desen takılar kullanabilir, plajın en şıklarından biri siz olabilirsiniz. 

Daha fazla bikini ve mayo modeli için galerimize göz atmayı unutmayın. 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2