› 
 › 
Pudra.com 08.05.2012

Adidas by Stella McCartney Plaj Koleksiyonu

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney’nin imzasını taşıyan Adidas by Stella McCartney Plaj Koleksiyonu, sahilde bile şıklığından vazgeçemeyenlerin tutkusu olacak.

Adidas Plaj Koleksiyonu plajlara canlı renklerin enerjisini, şıklığı ve rahatlığını getiriyor. Maviden yeşile, kırmızıdan mora çok çeşitli renklerin en güzel tonlarını yansıtan koleksiyonda, siyah ve beyazın klasik havasından vazgeçemeyenleri sevindirecek tasarımlar da yer alıyor.

Hızlı kuruyan kumaş teknolojisi, koleksiyonun sunduğu konforun temelini oluşturuyor. Bu teknoloji ile üretilen bikini ve mayolar kadınların plaj giysileri içinde her zaman rahat olmalarını sağlıyor.

Adidas by Stella McCartney Plaj koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Adidas by Stella McCartney Koleksiyonu ise, dünyaca ünlü tasarımcı Stella McCartney’nin klasik çizgilerini taşıyor. McCartney’nin Adidas koleksiyonlarında göze çarpan sade ve modern tasarım anlayışı bu koleksiyonuna da hakim.



Adidas Plaj Koleksiyonu’nda bikini ve mayoların yanı sıra, şıklığı tamamlayan aksesuvarlar da çeşitlendi. Terlikler, şapkalar ve bandanalarla genişleyen koleksiyonda uyumlu desen ve renklerdeki şortlar, etekler ve şort mayolar da 2012 yılında plajların yeni trendlerini yaratmaya aday.

Adidas by Stella McCartney Koleksiyonu ürünleri 48 TL ile 192 TL, Adidas Plaj Koleksiyonu’nun mayo, bikini, aksesuvar ve terliklerinden oluşan kadın serisi 41 TL ile 103 TL, şort ve terliklerden oluşan erkek serisi ise 60 TL ile 125 TL arasında yaz tatilini iple çekenlerin beğenisine sunuluyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2