› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.02.2012

Adidas by Stella McCartney Yeni Koleksiyonu

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney tarafından Adidas’a özel tasarlanan Adidas by Stella McCartney Koleksiyonu, İlkbahar/Yaz 2012 sezonuna, yenilenen Running Serisi ile merhaba diyor.

Adidas by Stella McCartney, İlkbahar/Yaz 2012 sezonuna, yine son derece sofistike, sade ve modern görünümlü bir koleksiyonla giriyor. Adidas’ın üstün performans teknolojileri ile dünyaca ünlü tasarımcı Stella McCartney’nin moda görüşünün bir eseri olan koleksiyon, koşu başta olmak üzere çeşitli egzersizler için ideal bir tarz sunuyor.

Yeni Adidas by Stella McCartney Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.



Adidas by Stella McCartney Koleksiyonu’nun vazgeçilmezi olan Running Serisi’ndeki yeni ayakkabılar, mavi, kırmızı, turuncu ve pembe renklerinin en canlı halleri ile göz kamaştırıyor. Ayakkabılar ile son derece uyumlu, terletmeyen ve su geçirmeyen antrenman kıyafetleri ise spor yaparken bile şık olunabileceğini gösteriyor.
























En zorlu sporları bile konforlu bir şekilde yapmayı sağlayan üstün performans teknolojileri
Adidas by Stella McCartney Koleksiyonu, Running Serisi’nde kullanılan Adidas Clima365 teknolojisi, maksimum ısı yönetimi sağlayan bir kumaş konsepti. Terletmemesinin yanı sıra, her türlü sıcaklık ve hava şartlarında optimum vücut ısısı olan 37°C’de hareket etmeyi sağlıyor. Seride öne çıkan bir diğer teknoloji ise; inanılmaz yumuşak, hafif ve su geçirmez özelliğiyle son derece havadar bir kumaş teknolojisi olan PrimaLoft.adiWEAR®. teknolojisine sahip, dayanıklı, Adidas by Stella McCartney ayakkabılar, erken yıpranma ve yırtılmalara karşı dayanıklılığı ile fark yaratıyor.

Yepyeni Adidas by Stella McCartney İlkbahar/Yaz 2012 Running Koleksiyonu, Şubat ayında mağazalarda yerini aldı.

Koleksiyonu yakından incelemek ve mağaza bilgileri için:

www.adidas.com
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2