› 
 › 
11.10.2011

Adidas'tan yoga, pilates tutkunlarına özel koleksiyon

Adidas, “kendine güven sadece bir his değildir” diyor ve özel Lumina Koleksiyonu’nu yoga, pilates ve jimnastik sporu ile ilgilenen kadınların beğenisine sunuyor.

Adidas; yoga, pilates ve jimnastik sporlarını bir hayat biçimi haline getirmek isteyenler için yenilikçi bir koleksiyon geliştirdi. Adidas Lumina Koleksiyonu, vücudu saran, esnek ve dökümlü olmak üzere yoga, pilates ve jimnastik yaparken daha rahat ve uyumlu performans göstermeye yardımcı olabilecek nitelikte pek çok ürün içeriyor. Her bir ürün fonksiyonel, pamuklu ve dayanıklı kumaşları ile de fark yaratıyor.

Adidas Lumina Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.

Adidas Lumina Koleksiyonu’ndaki ürünlerin canlı renkleri enerjisiyle de ruhu hareketlendiriyor. Koleksiyon renkleri arasında ilk bakışta mavi, mor ve fuşya göze çarpıyor. Adidas Lumina Koleksiyonu’ndaki ürünler, hayatın kaynağını temsil eden “Source”, kaynaktan gün ışığına çıkan vücudu ifade eden “Stream” ve suyu dağlık araziden düzlüğe taşıyan geniş bir dönemeçli yolu tanımlayan “River” olmak üzere üç ana konsept altında toplanıyor.



Şıklık ayrıntılarda gizli
Daha yakından incelendikçe görülen nakışlı ip geçirme delikleri, metalik baskılı logolar, yeni fermuar sistemleri, çift renkli bağcıklar ve feminen kesimler, genel olarak minimal ve asil bir tasarımın hakim olduğu Adidas Lumina Koleksiyonu’nun en önemli detayları arasında yer alıyor. Grafiklerde simetri ve spiritüel yağmur temaları öne çıkarken, özellikle çanta ve üstlerde yatay çizgiler göze çarpıyor.

56 TL ile 149 TL arasında değişen fiyatlarda, kadınlara pek çok farklı seçenek sunan adidas Women Sonbahar/Kış 2011 Lumina Koleksiyonu, Ekim ayı itibariyle Adidas mağazalarındaki yerini alıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2