› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.05.2012

Ajda Pekkan For Twist Plaj Koleksiyonu

Feminen çizgileriyle dikkat çeken, Süperstar’ın tarzını plajlara taşıyan 32 parçalık şık koleksiyon, "Limited Edition" olarak moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Geride bıraktığı 2 sezon ile moda dünyasına adını altın harflerle yazdıran Süper Star Ajda Pekkan, 3. sezonunda da Ajda Pekkan For Twist Plaj Koleksiyonu ile 2012 yazına iddialı bir giriş yapıyor.

Ajda Pekkan For Twist Plaj Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.

32 parçadan oluşan koleksiyon ile bu yaz herkes Süper Star’ı konuşacak, denize ve güneşe dair herşey Ajda Pekkan for Twist koleksiyonunda hayat bulacak.





Koleksiyon, egzotik çiçek desenleri, püsküller, file, işlemeli ve parlak taşlar, altın rengi zincirlerle zenginleşiyor.

Ajda Pekkan For Twist 2012 Plaj Koleksiyonu’nun en dikkat çekici parçaları arasında; sadelikten hoşlananlar için siyah, çarpıcı olmayı sevenler için renkli çiçek desenleriyle süslü ipek fuşya kumaştan hem plajda hem de gece giyilebilen şifon kimonolar yer alıyor.







Siyah veya beyaz uzun ve seksi file elbiseler, çiçek desenli penye pantolonlar da koleksiyonun öne çıkan parçalarından.



Ajda Pekkan For Twist 2012 Plaj Koleksiyonu’nunda havlu, mayo ve çantalarda kullanılan farklı renklerdeki yılan deseni iddialı bir görünüm sağlıyor. Sırtı çapraz iplerle bağlanmış fuşya ve siyah mayolar, siyah kalın kemerler ile tamamlanırken, kırmızı ve siyah renklerdeki bikinilerde de zincir detayı ile hareket kazanıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2