› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.04.2014

Alexander Wang H&M için tasarlayacak

H&M birbirinden ünlü tasarımcıları moda tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor! 2014 Sonbahar sezonu için Alexander Wang'le işbirliği yaptığını açıklayan markanın kapsül koleksiyonunu merakla bekliyoruz.

Dünyaca ünlü tasarımcıları çatısının altında toplayarak moda tutkunlarını her sezon şaşırtmayı başaran H&M'in son müjdesi Alexander Wang oldu. Marka, 2014 Sonbahar sezonu için Balenciaga'nın kreatif direktörü Wang'le anlaştıklarını Instagram hesabı üzerinden duyurdu.

Alexander Wang H&M için tasarlayacak

6 Kasım'da satışa çıkacak koleksiyon hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi, fakat Pudra.com olarak minimal ve modern stilini çok beğendiğimiz Alexander Wang'in harika tasarımlarla karşımıza çıkacağına şüphemiz yok. 2007 yılında kendi markasını kuran ve kısa sürede Karl Lagerfeld, Alber Elbaz gibi kült tasarımcıların karşısına rakip olarak çıkan Wang, 2012 yılında Balenciaga'nın kreatif direktörlüğüne geçerek rakipleri arasından sıyrılmıştı.

Maskülen-feminen tarzını ağırlıklı olarak siyah-beyaz ve gri renklerle birleştiren Alexander Wang'in H&M için hazırlayacağı koleksiyon zamanı yakalayan, rahat parçalardan oluşacak gibi görünüyor. Pudra.com olarak heyecanla beklediğimiz Alexander Wang X H&M koleksiyonu 6 Kasım 2014 tarihinden itibaren H&M mağazalarında ve online olarak satışa çıkacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER