› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.10.2014

Alexander Wang x H&M Koleksiyonu

Uzun süredir merakla beklenen Alexander Wang x H&M koleksiyonu 6 Kasım'da tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de satışa çıkacak.

Alexander Wang'in H&M için tasarladığı koleksiyon 6 Kasım'da seçili mağazalarda satışta! Koleksiyona dair tüm gelişmeleri Pudra.com'da sizinle paylaşmıştık. İlk olarak boks eldiveni şeklinde bir anahtarlığın fotoğrafını Instagram'da yayınlayarak ufak bir ipucu veren Alexander Wang moda evi, koleksiyonu büyük bir gizlilik ile sürdürmeyi başarmıştı. Daha sonra Rihanna'nın Wang'ın H&M koleksiyonundan giyinerek sokağa çıkması ise merakları iyice pekiştirmişti. Ekim ayın ortalarında da beklediğimiz an geldi ve koleksiyonun tüm parçaları yayınlandı.

rihanna alexander wang hm koleksiyon unlu moda

Alexander Wang x H&M Koleksiyonu'nundaki tüm parçalara göz atmak için tıklayın.


Sportif kıyafetlerin ağırlıkta olduğu koleksiyonda siyah ve koyu gri renkler tercih edilmiş. Bunun dışında bir de beyaz rengin kullanıldığı Alexander Wang x H&M koleksiyonunda, renkli tercihler yapmaktan kaçınılmışa benziyor. Sporcu üstleri, taytlar, dar etekler ve sweatshirtlerin bulunduğu koleksiyonda ayakkabı ve terlikler de yer alıyor. Diğer işbirliklerinin aksine aksesuar tasarımına rastlayamadığımız koleksiyon, 6 Kasım'da tüm dünya ile birlikte Türkiye'deki seçili H&M mağazalarında da satışa sunulacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2