› 
 › 
24.02.2020

Anja Rubik, Beymen için objektif karşısına geçti

Dünyaca ünlü aktivist model Anja Rubik, Beymen 2020 İlkbahar-Yaz kampanyasının yüzü oldu.

Dünya moda markalarının kampanyalarının ve defilelerinin en en gözde modeli olmasının yanı sıra aktivist kimliğiyle tanınan süper model Anja Rubik, BEYMEN 2020 İlkbahar Yaz reklam kampanyasının yüzü oldu.

Okyanus ve denizlerdeki plastik atıklardan modada sürdürülebilirlik kavramına, göçten kadın haklarına ses getiren pek çok sosyal sorumluluk projesine destek veren ve sözcü olarak yer alan Rubik, aynı zamanda 2020 Uluslararası Woolmark Ödülleri juri üyeleri arasında yer alıyor.

İspanyol ünlü moda ve reklam fotoğrafçıları Hunter&Gatti’nin imzasını taşıyan BEYMEN 2020 İlkbahar Yaz kampanyasında ünlü model, Dolce Gabbana, Saint Laurent, Valentino, Etro, Balmain, Brunello Cucinelli ve Neil Barrett gibi dünya markaların yanı sıra Beymen Collection ve Academia’nın 2020 İlkbahar Yaz koleksiyonlarındaki en hit tasarımlarla kamera karşısına geçti.



Yazın yüksek enerjisini yansıtan kampanyanın çekimleri, tonlarca beyaz kum ve sıcak yaz bitkilerinden özel olarak hazırlanan dev bir platoda gerçekleştirildi.
 
Anja Rubik

Model: Anja Rubik
Fotoğrafçı: Hunter&Gatti
Styling: Hafize Çeliktürk
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2