› 
 › 
Pudra.com 23.04.2012

Argento Beachwear 2012 Koleksiyonu

Argento Beachwear’in 2012 koleksiyonunda yer alan modeller çarpıcı, nefes kesici ve bir o kadar da seksi…

2012 katalog çekimlerini Brezilya’nın Rio De Janerio şehrinde dünyaca ünlü güzel Peru’lu top model Anahi Gonzales ile gerçekleştiren Argento’nun mayo, mayokini ve bikinileri plajlarda yine fırtına gibi esecek. Brezilya’nın çok hızlı büyüyen, plajlarıyla ünlü modern ve cıvıl cıvıl şehri Rio De Janerio, Argento’nun birbirinden iddialı cıvıl cıvıl tasarımlarıyla buluştu.

Argento Beachwear 2012 Koleksiyonu

Sezona bu sene kontrast renklerin birlikteliği damga vururken canlı renkler, tek renkler ve desenler her zamanki gibi yine yerini koruyacak.



























Bu sezon her zaman olduğu gibi yine Argento’da üst ve altlarda farklı kombinler çalışılmış. Altlar desenli, üst modellerde ise düz renkler göze çarpıyor. Bikini, mayo ve mayokini kullanımında aksesuvarın da çok büyük etkisi bulunuyor. Bikinilerin üst kısımlarında yer alan aksesuvarlar her zaman olduğu gibi Argento’nun vazgeçilmezleri arasında.

Bu sene son zamanların dikkat çeken modası püskül; Argento’nun tasarımlarında yeni ve farklı versiyonlarda kullanılarak Argento kadınına vahşi bir hava katıyor.














Vücudun en güzel kıvrımlarını ortaya çıkaran modeller, gizemli bir hava yaratmayı başarıyor. Farklı renklerde hazırlanan modern 2 parça bikiniler bu sezon yine favoriler arasında. Bayanların vazgeçilmezi tek parça mayolar her vücuda yakışacak şekilde tasarlanmış.

























Tek omuzlu, straplez, desenli ve seksiliği ön planda tutan modeller fazlasıyla iddialı… Ayrıca leopar, yılan desenleri ve fotografik desenlerin de yer aldığı koleksiyonda tasarımlara fazlasıyla önem verilmiş… Mayokini, bikini ve mayolarda renk ve desenlerin uyumu göze çarparken plaj elbiseleri ve etekler yine her zamanki gibi seçim yapmayı zorlaştırıyor. Siyah ve beyazın dışında turkuaz, mor ve fuşya renklerin hakim olduğu koleksiyonda istediğiniz her rengi bulabilme imkanınız mevcut.


www.argento.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER