› 
 › 
19.10.2017

Arzu Sabancı ile kış modası Koton'da

Arzu Sabancı’nın kendine özgü, seçkin zevkini yansıtan "Arzu Sabancı for Koton" koleksiyonu, 2017 Sonbahar - Kış modasına özgün bir bakış getiriyor. 

Arzu Sabancı for Koton

Kendine has çizgisi ve seçkin tasarımlarıyla moda dünyasına güçlü izler bırakan Arzu Sabancı, Koton için hazırladığı 2017 Sonbahar - Kış Koleksiyonundaki feminen ve modern parçalarıyla dikkat çekiyor.
 
Koleksiyonda ön plana çıkan kaplanmış tafta, pullarla süslenmiş dokumalar ve karışık nakışlar modaseverlere birbirinden şık alternatifler sunuyor.
Arzu Sabancı for Koton tasarımları sarı, mavi ve kırmızının en cesur tonları ile simsiyah şık siluetlere eğlence, hareket ve dikkat çeken şık detaylar yaratıyor.

Kendine has özgün bir stil yansıtan koleksiyonun gözde parçalarından kabanlar, kimono kol kesimi ile oldukça şık bir görünüm sağlıyor. Modern kadının günlük hayatında rahatlıkla tercih edeceği trikolar, zincirli yırtık formlarla süslü bir tarz ortaya koyuyor.

Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonunda yer alan, cigarette pantolonlarla göbeği açık bluzlar, dar kesim jean gömlekler, günlük yaşamında sportif tarzı yansıtan modern şehirli kadın için iddialı parçalar arasında yer alıyor.

arzu_sabanci
  
arzuarzu_saarzu_sabanci_4arzu,-2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2