› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.02.2014

Balmain İlkbahar Yaz Koleksiyonu 2014

Moda dünyasında asi ruhu ve keskin çizgileriyle bilinen Balmain’in İlkbahar Yaz 2014 Koleksiyonu'na ilk kez daha yumuşak hatlı, romantik bir hava hakim.

Balmain'in tasarımcısı Olivier Rousteing’in 2014 İlkbahar Yaz koleksiyonunda giyilebilir, sokağa daha yakın ve romantik tasarımlar hazırlamayı tercih ettiğini görüyoruz. Rousteing’in koleksiyonunda kloş ve anvelop etekler, ışıltılı fileler, deri ve jean salopetler, sweatshirt’ler, kareli döpiyesler, bomber ceketler, peplumlar, örgü kazaklar, kaz ayağı deseni, işlemeli üstler ön plana çıkıyor.

Koleksiyona pudra, buz mavisi, dore, siyah ve beyaz renkler hakim. Bu sezon kararında kullanılması tercih edilen ve Balmain’in fenomeni olan keskin omuzların ve işlemeli gece elbiselerinin amacıysa gerçek dünyaya ulaşmak. Tasarımlara bel, bilek ve boyun çevresinde kullanılan zincirlerle asi bir hava katılmış olsa da geçmiş sezonlara göre daha yumuşak hatlı olduklarını söylemeliyız. Buz mavisi, pembe, volan, tül, dantel ve piyedepullarla tasarımlara romantik bir hava katıldığı görülüyor.

Kot, deri, file, örgü, kapitone, ipek baskı gibi materyallerle tasarlanmış parçalarda asimerik kesimler, işlemeler, zincir detayları ve tüylerle hareket kazandırılmış. Gladyatörlerin zırhlarını hatırlatan üstler ve örgü kazaklar kapitone eteklerle, işlemeli üstler jean etek ve elbiselerle kombinlenmiş.

Kıyafetlerde olduğu gibi aksesuarlarda da dore rengi zincirler kullanılmış. Kısa botlarda dore detaylar, dantel, file, zımba kullanımı dikkat çekiyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2