› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.05.2015

Balmain ve H&M koleksiyonu

H&M, dünyaca ünlü modaevi Balmain ile 5 Kasım 2015’den itibaren yaklaşık 250 mağazada satışa sunulacak bir koleksiyon hazırladı.

H&M, 2015 sonbaharının tasarımcı işbirliğini Parisli moda evi Balmain ile yapacağını duyurmuştu. Global bir pop kültür fenomeni haline gelen ve genç tasarımcı Olivier Rousteing’in kreatif direktörlüğünü üstlendiği Balmain, H&M ile fütüristik bir koleksiyon hazırladı. 

Balmain ve H&M koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın.

2015 billboard muzik odulleri kendall jenner stil hm balmain jourdan dunn olivier rousteingOlivier Rousteing'i Billboard Müzik Ödülleri gecesinde, arkadaşları Kendall Jenner ve Jourdan Dunn ile kırmızı halıda koleksiyonun ilk parçalarını sergilerken görmüştük. 

H&M ve Balmain kampanyasının yıldızlarının Kendall Jenner, Gigi Hadid ve Jourdan Dunn olması bu yüzden bizi şaşırtmamıştı. Ünlü fotoğrafçı Mario Sorrenti tarafından gerçekleştirilen reklam kampanyasında erkek modeller olarak Hao Yun Xiand ve Dudley O’Shaughnessy yer almıştı.
Balmain ve H&M işbirliği






Hem kadın hem de erkekler için giysiler ve aksesuarlar içerecek bu koleksiyon 5 Kasım 2015’den itibaren satışa sunulacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2