› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.03.2011

Banana Republic 2011 İlkbahar Koleksiyonu

“Ulaşılabilir lüks”ü tanımlayan, şehirli kadın ve erkeklerin vazgeçemediği marka Banana Republic'in, okyanuslardan esinlenerek yarattığı 2011 İlkbahar koleksiyonu Pudra.com'da.

Sezonun yeni naturel tonları, ilkbaharın havai ve canlı beyazıyla başlıyor ve fildişinden, zeytin yeşiline; parlak griden, okyanus mavisine meyillenen bir değişim geçiriyor. İpek gömlekler, trenç elbiseler, desenli hırkalar, ince detaylarla süslenmiş bluzlar ve Banana Republic’in benzersiz takıları bu sezonun parlayanları arasında yerini alıyor.
Banana Republic 2011 İlkbahar Koleksiyonunu görmek için tıklayın.



Sade ve fonksiyonal
Jean pantolonlar, ilkbahar inceliğinde farklı modelleriyle sizlerle buluşuyor. Kadın koleksiyonunda yer alan trendi ceketler, çizgili, ince örme kazaklar, desenli gömlekler, ipek bluzlar koleksiyonu hareketlendiren ve dikkat çeken parçaları arasında.

Siyah mini elbise şıklığı
Modern, zahmetsiz stili sağlayan Banana Republic sonsuz kombin seçenekleriyle bu sezon da her gün şık olmak isteyen kadınların tercihi olacak. Siyah mini bir elbiseyi, ince bir kemerle üzerine kısa şık bir ceketle ve Banana Republic’in görkemli takılarıyla kombinleyip, kendinizi yeni maceralara yeni insanlarla tanışmaya hazır hissedeceksiniz.

Farklı dokuların birlikteliği
Ayrıca bilekte biten skinny bir jean ile, cep detaylı ipek bir bluzu kombinleyip, üzerine süet bir yelek ve hiç bir zaman arka planda kalmayacak Banana Republic takılarıyla da zenginleştirebilirsiniz.




Banana Republic bu sezon da çarpıcı detaylarla, tarzını ve farkını ortaya koyuyor. İlkbahar / 2011 “JOURNEY IN STYLE” koleksiyonunda size sadece sonsuz seçenekli, stil içinde bir seyahatin tadını çıkarmak kalıyor.



Banana Republic 2011 İlkbahar Koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2