› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.03.2012

Batik 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Yeni sezonda birbirinden farklı moda trendlerinden esinlenerek yaratılan Batik 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonunda geometrik desenler, çizgili tulumlar, renkli trikolar, özenle tasarlanmış eğlenceli tişörtler, uzun elbise ve etekler dikkat çekiyor.

Batik’in 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu farklı tarzlardaki temalarıyla bu yaz da her zevke uygun zengin tasarımlardan oluşuyor. Özellikle “Safari”, “Tropikal”, “Marin” ve “İtalyan” temalarıyla kendini gösteren yeni sezon koleksiyonu, gold, zümrüt yeşili ve retro da ön planda bulunan trendler arasında…

Batik 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonuna kısa bir göz atmak için tıklayın.

Koleksiyonun en rahat ve öne çıkan teması “Safari”, özellikle hayvan desenleriyle kendini gösteren bir moda akımı… Kısacası bu yaz Afrika’ya yolculuk var… Batik’in en eğlenceli teması ise “Tropikal”… Bu yaz çiçek ve palmiye desenli ürünler oldukça revaçta… Bir ressam tablosu güzelliğiyle karşımıza çıkan Tropikal teması, uzun elbiseler, uzun etekler ve üstlerle tamamlanıyor. Sıcak renkler de alabildiğince ön planda.



Dantel detayların ve romantik desenlerin karşımıza çıkmadığı sezon hemen hemen hiç yok… Bu yaz özellikle “İtalyan” trendiyle soft renklerin hakim olduğu koleksiyon, Batik farkını da ortaya çıkarıyor.

İri dantel formlar, lüks aksesuarlar, dantelin kendini gösterdiği elbise ve etekler, pastel renklerin hakim olduğu trikolar, mini şortlar, İtalyan tarzı tişörtler bu yazın olmazsa olmazları arasında…


Geçen yaz olduğu gibi bu yaz da Batik koleksiyonda mavi ve tonları kendini “Marin” temasıyla gösteriyor. Deniz esintisini yansıtan tasarımlar özellikle çizgili kumaşlarda hayat buluyor.

www.batik.com.tr
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2