› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.06.2014

Bella Bicchi 2014 Yaz abiye koleksiyonu

Düğün, özel davet veya mezuniyet kutlamanız için şık abiye ve gece elbisesi arıyorsanız, Bella Bicchi 2014 Yaz koleksiyonunu incelemelisiniz.

50 yıldır kadın dış giyiminde yüksek kaliteyle üretim yapan Bella Bicchi özel kutlamalarda, davet ve partilerde şık olmak isteyen kadınlar için güzel alternatifler sunuyor. Bella Bicchi, Kadıköy'deki mağazasında satışa sunduğu şık gece elbiseleriyle çok ilgi görüyor. Son trendleri yansıtan, kaliteli kumaşlarla üretilen gece elbiseleri Amerika'dan ithal ediliyor ve uygun fiyatlarla kadınların beğenisine sunuluyor.

Kadıköy Altıyol'daki Bella Bicchi mağazası özel davetler ve düğünler için kadınlara onlarca seçenek sunuyor ve kadınları hayallerindeki elbiseyle buluşturuyor. Bella Bicchi 2014 Yaz gece kıyafetleri koleksiyonunu yakından incelemek için galerimize tıklayın.

Amerika'nın ünlü markalarından seçilen şık gece elbiseleri bulabileceğiniz mağazada; satenler, ipekler, organzeler, kısa, uzun, dar, bol kesim elbiseler pul, payet, fiyonk, çiçek ve fırfır gibi detaylarla hareketlendiriliyor. Düğünler, özel davetler ve kutlamalar için vücut tipinize ve tarzınıza en uygun elbiseleri Bella Bicchi mağazasında bulabilirsiniz.

Bella Bicchi
Adres: Merkez, Huzur Sk. No:18, 34381 Şişli/İstanbul | Kuşdili Cad. No:19 Kadıköy-İstanbul
Tel: (0216) 550 55 90
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2