› 
 › 
Pudra.com 09.02.2012

Beste Gürel IFW'de 2013 koleksiyonunu tanıttı

Bg’s markası adı altında, yaşamın her anından ilham alarak her zevkten kadının ruhuna dokunan koleksiyonlara ve kişiye özel tasarımlara imza atan tasarımcı Beste Gürel, 2013 Sonbahar – Kış Koleksiyonu “Slowing Down”ı IFW'de tanıttı.

Beste Gürel’in 2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu Slowing Down, kadının kendi derinliklerini keşfetmek üzere çıktığı içsel yolculuğu anlatıyor. Kadının kendi derinliklerine inebilmesi için yavaşlayıp kendini dinlemeye açıldığı bu yolculuk, değişen dış dünyayı kendi iç dünyamızda çözebilmenin, zamanla yarış içinde olduğumuz her an yavaşlayıp hayatı fark edebilmenin ve karşımızdakileri anlayabilmek için en başta kendimizi anlamanın hikayesi.

Beste Gürel IFW'de 2013 koleksiyonunu tanıttı



Ancak yavaşladığımızda farkına varabileceğimiz koleksiyonun sihri detaylarda gizli. Kadının derindeki özgürlüğünü ana varlığını ortaya çıkaran koleksiyonun parçaları gökkuşağının yay formunu andıracak şekilde vücut hatlarına oturan yalın kalıplardan oluşuyor.

Sonbaharın tatlı hüznü koleksiyonda
Mor, küf sarısı ve mavi gibi renklerden bej, pudra gibi aydınlık tonlara pastel geçişlerin bulunduğu koleksiyon adeta sonbaharın tatlı hüznünü taşıyor. Elbise, etek, pantolon, smoki, ceket ve kabanların; büzgü, pile, drape ve fitil ile detaylandığı koleksiyonda koyun kürkü, tiftik, yün, gabardin, özel baskı emprime şifon gibi kumaşlar ön plana çıkıyor. Koleksiyon için özel olarak, renkli vitray camlardan tasarlanan aksesuarlar ise koleksiyonun parçalarına bütünlük katıyor.

Kendinden emin, modern çağın kadını
Beste Gürel’in özgürlük ve yeryüzü arasındaki bağ olarak gördüğü gökkuşağından esinlenerek yarattığı koleksiyon, kendinden emin modern çağın kadınına hitap ediyor. Kadının her haliyle mükemmel olduğunu, gerçek gücünün ise bunun farkına varabilmesi ile ortaya çıkabileceğine vurgu yapan koleksiyondaki parçalar ile kadınlar, enerjilerini bir ışığa dönüştürerek etrafındakilere yayacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER