› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.07.2012

Beymen Club 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Beymen Club, bu sezon da renklerle donanıyor! Beymen Club, 2012-13 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yaz aylarının havasını kışa taşıyor. Koleksiyondan en güzel parçalar Pudra.com'da.

Renklerin ön plana çıktığı koleksiyon, farklı ürün gruplarıyla rahatlıkla kombinlebilen, birçok yeni duruş yaratabilme şansı sunuyor. Ana renklerde, fuşya, mercan, petrol rengi, sarı, parlak mavi, ekru görülürken beyaz tasarımların ağırlığı da Beymen Club’a bu kış ferahlık katıyor.

Beymen Club 2012-2013 Sonbahar Kış koleksiyonunu görmek için tıklayın.






Mikro çizgilerin, floral ve leopar desenlerin hareket kattığı Beymen Club Koleksiyonu’nda desenler desenlerle renkler renklerle birlikte sunuluyor.

Dış giyimde lüks ve rahatlığı biraraya getiren kumaşlarıyla kış aylarının favorisi olmaya hazırlanan palto ve montlar, kaşmir karışımı ya da çift taraflı giyilebilen modellerle birçok seçenekten oluşuyor.













Pullu pantolon ve mini etekler, gece grubunda varlığını hissettirirken sportif grupta ise birbirinden renkli skinny jean’ler ve koton pantolonlar şehri renklere boyuyor. Sweatshirt’lerde kullanılan ipek ve taşlı detaylar hem spor hem de şık kadına hitap ediyor.

Koleksiyonun tüm detaylarının hissedildiği Shirt Studio’da kadınları mavi çizgili, marin desenli, oversized modeller, erkekleri ise desenlerin ağırlıklı olduğu birçok seçenek bekliyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2