› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.02.2010

Beymen'e yeni markalar geldi!

Modanın yeni yıldızları ilkbahar-yaz 2010 sezonunda Beymen’lerde. Helmut Lang, Boss Black ve fazlası...

Beymen, 2010 İlkbahar/Yaz sezonunda dünya modasına yön veren Isabel Marant’tan Ann Demeulemeester’e Boss Black’ten Costume National’a, Tory Burch’den Nicholas Kirkwood Shoes’a pek çok markayı bünyesine katıyor. Aralarında Aspesi, Blugirl, Halston Heritage, Peter Pilotto, Yigal Azrouel ve Balmain Shoes gibi yeni markaların bulunduğu koleksiyonlar, Ocak ayından itibaren Beymen’lerde modaseverlerle buluşuyor.

Beymen'e yeni markalar geldi!


Dünya modasının yıldızları Beymen’de
Moda dünyasının efsanevi Belçikalı tasarımcıları Martin Margiela ve Dries Van Noten’ın ardından, Ann Demeulemeester’ın cigarette pantolonlarla kombinlenen siyah bol ceketler ve yumuşacık beyaz deri motorcu montlarla, sihrini Nişantaşı Beymen’de gösteriyor. Ann’in 2010 yazı için kullandığı yıkanmış deri yeleklerle kombinlenen kuş desenli uzun ipek etekler ve uçuşan pantolonlar, koleksiyonu her zamankinden daha seksi ve kadınsı kılıyor.



Costume National, Ann Demeulemeester, Costume National


Ayakkabı tasarımının dahi çocuğu Nicholas Kirkwood, yeni sezonda kadınları yükseklere çıkartıyor. Sütlü kahveden zümrüt yeşiline, beyazdan lolipop pembesine uzanan renkleriyle dikkat çeken yüksek topuklu ayakkabılar, modaseverleri etkilemeyi başarıyor.

Helmut Lang tasarımcıları, geleneksel siyahın yerine 2010 sezonuna özel denim ağırlıklı hazırlanan koleksiyon, asimetrik tunikler, ipek harem pantolonlar, mini etekler ve bir Helmut Lang klasiği olan deri ceketlerle kombinleniyor.



Helmut Lang


Costume National’in romantik çizgileri; çikolata rengi deri motorcu ceketleri, ince lame dikişleri, uçuşan incecik elbiseleriyle 2010 İlkbahar/Yaz sezonunu tatlı, yumuşak ve fark edililir kılıyor.

Boss Black, zarafetin yansıtıldığı, feminen işlemelerle zenginleştirilen koleksiyonuyla, sofistike ve çağdaş kadınların beğenisini kazanıyor. Dar kesimli ve kısa ceketlerle kombinlenen boru paça pantolonlar; kahverengi, siyah, kırık beyaz ve koyu gri tonlarıyla şıklığı şehre taşıyor.



Boss Black


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER