› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.10.2016

Bora Aksu ile Ege kıyılarına yolculuk

Bora Aksu, 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuyla bizleri Ege denizi kıyılarında nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Bu büyüleyici defilenin detayları Pudra.com'da.

Mercedes -Benz Fashion Week İstanbul etkinliği kapsamında ünlü tasarımcı Bora Aksu, 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunu moda tutkunlarına sundu.
 

Bora Aksu 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın.


Bora Aksu'nun anneannesinin hikayesinden ilham alarak hazırladığı koleksiyon, bizleri geçmişe küçük bir Ege kasabasına götürdü. Özel dokunmuş dantel kumaşlar, taze ve parlak tonlar, incecik ipekler, geleneksel, modern ve sofistike tasarımlarla romantik silüetlere dönüşmüş. Toz pembeler, beyaz ve yumurta sarısı tonları ile mandalin, taze pembeler, mercan ve siyah renkleriyle etkileyici birer kontrast oluşturmuş. 
 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

​Zarif ve feminen kadının yansıması: ASLIALEV
Güçlü ve feminen kadınlardan ilham alarak tasarımlarını oluşturan Aslı Doğan ve Alev Borançılı ile Pudra.com olarak keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

​Bahar Korçan: Tek güç sevgi
Türk moda sektörünün duayen isimlerinden tasarımcı Bahar Korçan, “Toz” adlı 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu İstanbul Moda Haftası'ndan sundu.

Cihan Nacar'dan cesur kadının hikayesi
Cihan Nacar, cesur ve güçlü kadınların hikayelerinden ilham alarak tasarladığı "Self-Reliance" koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da sundu.

Lug Von Siga'dan çarpıcı koleksiyon
Lug Von Siga, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2017 İlkbahar-Yaz sezonu kapsamında defilesini gerçekleştirdi.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2