› 
 › 
Pudra.com 08.03.2012

Bu ayakkabılar kağıt ama yırtılmıyor!

Amerikalı ünlü "Civic Duty" ayakkabı markası artık Türkiye'de! Yırtılmaz kağıt olan "Tyvek" malzemesinden üretilen ayakkabılar, bu yaz farklı görünmek isteyenlerin tercihi olacak.

Çevreye gösterdiği duyarlılıkla adından söz ettiren ünlü Amerikan markası Civic Duty, yırtılmaz kağıt olan Tyvek malzemesinden üretiliyor.

Bu ayakkabılar kağıt ama yırtılmıyor!

Trendy görünümünün yanısıra en büyük özelliği Dupont tarafından geliştirilen Fedex zarflarında ve bina yalıtımında kullanılan "Tyvek" malzemesinden üretilmiş olması Civic Duty marka ayakkabıları farklı kılıyor. 2012 İlkbahar-Yaz sezonu itibarı ile artık Türkiye'de de satışta olan kağıt ayakkabı Civic Duty, tüm dünyada trendi takip etmek ve farklı görünmek isteyenlerin tercihi...

5 farklı modeli, her sezon geliştirdiği zengin renk paleti ve yırtılmaz özelliği ile kağıt ayakkabılar bu trendi takip eden modaseverlerin tercihi olacak.

Ürünlerin tamamı geri dönüşümlü ve Tyvek Malzemesinden

Ürünlerin tamamı Tyvek gibi dayanıklı ve tamamen geri dönüşümlü bir malzemeden üretiliyor. Rahat, hava alan, su geçirmeyen Tyvek, aynı zamanda evleri koruma ve kargo şirketlerinin zarflarında kullanılıyor. Ayrıca sadece ürünler değil ürünlerin paketlenmesi de çevreye duyarlı. Her sezon hazırlanan eğlenceli koleksiyonlar heryıl farklı bir sosyal sorumluluk projesi geliştirilerek koleksiyonun geliri yardım kuruluşlarına bağışlanıyor.

Civic Duty kağıt ayakkabılar başta Bilstore ve Beymen Mağazaları olmak üzere Nisan ayı itibarı ile Türkiye’nin seçkin mağazalarında satışta.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER