› 
 › 
03.09.2020

Bu kış gardırobunuz nostaljiye hazır mı?

Giovane Gentile fonksiyonel tasarımları, inovatif kumaşları ve kusursuz dikimleriyle modern erkeğin gardırobunu yeni nesil nostalji akımı ile tanıştırıyor.

Giovane Gentile; fonksiyonel tasarımları, inovatif kumaşları, kusursuz dikimleri ve detay çizgileri ön plana çıkardığı 2020-2021 Sonbahar – Kış Koleksiyonu ile yeni nesil nostalji akımını gardıroplar ile tanıştırıyor. Sonbahar ve kış aylarında şehirli erkekler yalnızca ısınmakla kalmıyor, kalabalığın arasından modern romantik bir görünüm ve kişilikli bir stille sıyrılıyor.

Global erkek giyim markası Giovane Gentile, orijinal ve fonksiyonel tasarımları, inovatif kumaşları, zengin renk ve kombinasyon skalasıyla Sonbahar - Kış 2020-2021 sezonunun kapılarını aralıyor. Her erkeği kişiliğine uygun yenilikçi, cesur ve zarif bir stille metropol hayatına dahil edecek olan koleksiyon, yeni sezona iddialı ve nostaljik bir giriş yapıyor.

Yeni nesil nostaljiye inanın: Modern ve romantik...
Giovane Gentile’nin ‘yeni nesil nostalji’ konseptiyle sunduğu koleksiyon; karamel, soft kahve, somon, petrol, indigo, lacivert, ağaç küfü yeşili, haki, koyu yeşil renklerin hakim olduğu geniş bir renk skalası içeriyor. Doğanın romantik detaylarını nostaljik çizgiler eşliğinde pantolonlara, kazaklara, montlara,  ceket ve kabanlara ustalıklı bir biçimde yansıtan Giovane Gentile; modern retro ve saç örgüleri, jakar, başak ve ekose desenleri modern hayata uyarlıyor. Konsept,  dokuma oyunları ile son derece dokusal bir derinliği erkek giyimiyle bütünleştiriyor. 

Soğuk havaları stilinizle ısıtın
Giovane Gentile 2020-2021 Sonbahar-Kış Koleksiyonunda trikolar, yıkanabilir takım elbiseler, yıkanabilir yüzde 100 wool gömlekler,  yağmurluklar, kürklü ya da kürksüz kabanlar, su itici deri montlar ile ipli ve pileli pantolonlar ön plana çıkıyor. Bu sezon gömlek, pantolon, ceket ve eşofman takımlarından oluşan kadife grubuna da ağırlık veren Giovane Gentile, kusursuz dikim teknikleriyle oluşturduğu koleksiyon ile şehirli erkekleri yeni nesil nostaljinin içine çekiyor.

Ayrıntıları önemseyin
Stil sahibi erkekler için Giovane Gentile tarafından tasarlanan kravat, atkı, bere, mendil, cüzdan, çorap, bileklik ve kemer koleksiyonu da yeni sezon kombinlerini detaylandırıyor. Gündelik yaşamdan özel davetlere kadar her yerde erkek modasına eşlik eden aksesuarlar, ister klasik ister casual olsun tüm giyim tarzlarının etkisini arttırıyor.

Giovane Gentile 2020-2021 Sonbahar – Kış Koleksiyonunu, markanın tüm mağazalarından ve https://www.giovanegentile.com adresinden inceleyebilirsiniz...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2