› 
 › 
13.06.2018

Bu yaz özel davetlerde öne çıkacak stil tüyoları

"Davet Çok Elbisem Yok" tasarımcılarından Eda Franci ve Seda Yenigün'den 2018 yazına dair davetlere özel stil tüyoları Pudra.com'da!

Morhipo müşterilerine özel tasarladıkları “Morhipo X DCEY” koleksiyonu büyük ilgi gören "Davet Çok Elbisem Yok" tasarımcıları Eda Franci ve Seda Yenigün, bu yaz özel davetlerde öne çıkacak stil tüyolarını paylaştı. Genç tasarımcılar yeni trendin doğal, feminen, romantik ve özgüveni yansıtan bir görünüm olduğunu vurguluyor.

Eda Franci ve Seda Yenigün

Sadece Morhipo.com'da satışa sunulan, Davet Çok Elbisem Yok stilini yansıtan özgün tasarımların bulunduğu Morhipo X DCEY koleksiyonu kısa sürede geniş bir kitlenin ilgisini çekerek ses getirdi. Koleksiyon, yaz partilerinde, düğünlerde ve mezuniyet balolarında tercih edilebilecek çarpıcı elbiseler ve aksesuarlardan oluşuyor.

Yeni trend: Doğal, genç ve güçlü bir görünüm
Her zaman kadınların özgüvenini yansıtmayı hedeflediklerini söyleyen DCEY tasarımcıları Eda Franci ve Seda Yenigün koleksiyonla özellikle doğal, feminen, romantik ve güçlü kadın görünümü yaratmayı tercih ettiklerini belirtiyor. Morhipo X DCEY koleksiyonunda limon rengi, pudra gibi pastel renkler yaz akşamlarını müjdeliyor, volanlarla hem romantizm hem hareket kazanan koleksiyon genç ve stil sahibi görünümü tamamlıyor. Pastel renklerin, floral baskıların öne çıktığı koleksiyonda ipek saten kumaşlar ve dökümlü modeller özgün bir şıklığı garanti ediyor.
 
2018 TREND
                                                                                                                                                   
Kısa elbiseleri doğru kombinlemenin sırrı
Kır düğünleri, “destination wedding” olarak adlandırılan ve son yıllarda çok popüler olan şehir dışı düğünleri ile romantik sahil düğünleri, kısa elbiseleri tercih etmek için en ideal davetlerin başında geliyor. DCEY tasarımcılarına göre, kısa elbiseleri şık bir davet için doğru kombilemenin sırrı ayakkabı ve çantada saklı.  Elbiseyle aynı renkte zarif ayakkabılar, elbisenin önüne geçmeyecek portföy çantalar doğru tercih.
 
2018 STİL                                                                                                                               
Eda ve Seda kardeşlerin favori parçaları
Tasarımcı kardeşler koleksiyonlarındaki favori parçaları da paylaşıyor. Eda Franci'nin Morhipo X DCEY koleksiyonundaki favorisi en son Şeyma Subaşı'nın giydiği puantiyeli sarı elbise. Seda Yenigün ise tüm tasarımlar arasında beyaz balon kollu, çiçekli elbisenin kendisi için yerinin ayrı olduğunu belirtiyor.
 
2018 trend



İlgili haberlerimiz:

Yaz günlerinin vazgeçilmezi rengarenk elbiseler
Exquise İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonu, canlı renk ve desen seçenekleri ile tüm sezon boyunca iddiasını sürdüren elbiselerle sayfiye keyfinin izini sürüyor.

Bayram tatili için stil önerileri
Bayramı hem mutlu hem de şık bir şekilde karşılamanızı sağlayacak parçalar, son trendler hakkında ipuçları ve kombin önerileri Pudra.com'da!

Büyük beden giyinme ipuçları
Siyahlara bürünmek zorunda kalmadan, dekolteden vazgeçmeden daha ince görünmenin yollarını arıyorsanız, büyük beden ipuçlarımıza mutlaka göz atın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER