› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.05.2012

Calzedonia 2012 Yaz mayo koleksiyonu

Calzedonia’nın 2012 plaj koleksiyonu, bu yaz tüm kadınların vazgeçilmezi olacak. Çarpıcı detaylar ile zenginleştirilmiş koleksiyondaki mayo ve bikiniler Pudra.com'da.

Calzedonia, bu yaz sizlere plajların tadını doyasıya çıkartacağınız bir koleksiyon sunuyor. Calzedonia, kimi zaman uçsuz bucaksız çöllere gönderme yapan tasarımları, kimi zaman ise Akdeniz’in masmavi sularına götüren göz alıcı tasarımları ile sizlere pek çok alternatif sunuyor.

Calzedonia 2012 Yaz mayo koleksiyonu Pudra.com'da. Görmek için tıklayın.

Mavi, beyaz ve siyahın hakim olduğu Calzedonia 2012 plaj koleksiyonunda, aynı zamanda nane ve limon gibi canlı renklere ve dikkat çekici bordo, tarçın ve toprak tonlarına da bolca yer verilmiş.


















“Romantik Denizci!”
Modası asla geçmeyen “denizci” (deniz) teması, kadınsı ve zarif bir çizgiyle yeniden yorumlanmış. Beyaz ve gök mavisi renklere sahip bikiniler; kaşmir baskılar, danteller ve fitiller ile zenginleştirilerek romantik bir şekilde karşımıza çıkıyor.

“Doğal Başkalaşım!”
Deniz, taş ve ağaç kabuğundan esinlenerek tasarlanan bikinilerde; doğal güzelliğin sırları açığa çıkıyor. Denizin dibini anımsatan bu modeller, yalın renkleriyle koleksiyonun vazgeçilmezi...






















“Vahşi Şıklık”
Zamana meydan okuyan safari tarzı ve hayvan baskılarının, sofistike bir çizgide yeniden yorumlanarak sunulduğu modeller ise koleksiyona sade ama şık bir hava kazandırıyor. Hindistan cevizi tonları ve piton desenleriyle oluşturulmuş; parlak ve pırıltılı kumaşlarla hazırlanan kreasyon, aparatiflerle tatlandıracağınız gün batımları için ideal bir seçim olacak.

“Siyah Şıklık!”
Koleksiyonun vazgeçilmezi olan tek parça mayo ve bikinilerde ise bu sezon, siyah tek renk olarak kullanılmış. Pullar, payetler, tüller, suni elmas ve kemerlerle süslenen tek parça mayo ve bikiniler ile şıklığınızı plajlara taşıyabileceksiniz.




Calzedonia 2012 plaj koleksiyonunda mayo ve bikinilerin yanı sıra uzun tişört/tunikler de plaja çıkıyor. Siyah zemin üzerine lureks kumaştan daha uzun olarak tasarlanan modeller, sıcak yaz günleri için kesinlikle vazgeçilmeziniz olacak.

Rahat, seksi ve günün modasına uygun bir tarza sahip olmak istiyorsanız, tatile çıkmadan önce Calzedonia mağazalarına uğramayı unutmayın...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2